Razor.1 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar klavye alacağım, karar veremedim. FPS oyunları oynuyorum. Manyetik switchli klavye istiyorum. Attack Shark X65 he iyi mi veya bunun yerine yine yakın bütçelerde başka bir şey önerebilir misiniz?
Arkadaşlar klavye alacağım, karar veremedim. FPS oyunları oynuyorum. Manyetik switchli klavye istiyorum. Attack Shark X65 he iyi mi veya bunun yerine yine yakın bütçelerde başka bir şey önerebilir misiniz?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.972 Makaleler 1 Çözümler 136 Yer İstanbul 7 Eylül 2025 #2 MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr