M Muhammet Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 8 29 Temmuz 2013 #1 Sahip olduğum (Hitachi Travelstar Z5K500) 2.5" HDD 5v 700mA ile çalışmakta ben harici harddisk kutusu ile taşınabilir hale getirmek istiyorum ama usb 2.0 5V 500mA bu yeterli olur mu, ne yapmalıyım.. (Y tipi usb kablo ve Güç Adaptörü Hariç)
Sahip olduğum (Hitachi Travelstar Z5K500) 2.5" HDD 5v 700mA ile çalışmakta ben harici harddisk kutusu ile taşınabilir hale getirmek istiyorum ama usb 2.0 5V 500mA bu yeterli olur mu, ne yapmalıyım.. (Y tipi usb kablo ve Güç Adaptörü Hariç)
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2013 #2 20 TL verip HDD kutusu alabilirsin. Kutunun içinde hem Sata-USB çevirici hem de USB kablosu çıkar. mA fark etmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
20 TL verip HDD kutusu alabilirsin. Kutunun içinde hem Sata-USB çevirici hem de USB kablosu çıkar. mA fark etmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et