2.5" HDD kasaya takılır mı?

Cankartal05

Hectopat
Daha fazla  
S.A arkadaşlar. Bi sorum var. Bende 2 yıllık bir laptop var. Butun verilerim ve oyun, resim, müzik hepsi içinde ve ben bunları kaybetmek istemıyorum. Yenı bi sistem topladım ve bu HDD'yı ona taksam ana sistem olarak kulanabılır mıyım? Boşuna para vermekte istemıyorum. Windows'a. İlgilenirseniz teşekurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsin. Fakat yeni harddisk alman saha sağlıklı olur. Güncellemeleri ve sürücüleri yükledikten sonra bir sorun olmaz.

Anladığım kadarı ile masa üstü bilgisayar topladınız genellikle dizüstü bilgisayarlarda 5400 devir HDD olur bu da masa üstü bilgisayardan yeterli verim alamamanıza yol açar şahsi kanım yeni bir HDD ya da SSD alın elinizdekini yedek olarak kullanın

Yorumlardan anladığım kadarıyla 1 TB'lık bir samsung SSD almanız size daha avantajlı olur fiyatı 3500tl ciarında. Benim görüşüm ise çabuk o HDD'yi PC'ye tak ve kullanmaya başla ve konuyu kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…