C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #11 SvRayleigh dedi: Hocam ben anlamadım şimdi benim attığım kutu USB 2.0 olduğu içinmi işe yaramaz 3.0 olsa alınır mı kutu yani? Genişletmek için tıkla... Usb 2.0 olduğu için işe yaramaz aktarım hızı yavaş 3.0 alabilirsin kutulu almak istiyorsan
SvRayleigh dedi: Hocam ben anlamadım şimdi benim attığım kutu USB 2.0 olduğu içinmi işe yaramaz 3.0 olsa alınır mı kutu yani? Genişletmek için tıkla... Usb 2.0 olduğu için işe yaramaz aktarım hızı yavaş 3.0 alabilirsin kutulu almak istiyorsan
SvRayleigh Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 796 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #12 Calwssia dedi: USB 2.0 olduğu için işe yaramaz aktarım hızı yavaş 3.0 alabilirsin kutulu almak istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Peki kutunun kendi satıcı linkindeki mağaza güvenilir mi?
Calwssia dedi: USB 2.0 olduğu için işe yaramaz aktarım hızı yavaş 3.0 alabilirsin kutulu almak istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Peki kutunun kendi satıcı linkindeki mağaza güvenilir mi?
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #13 SvRayleigh dedi: Peki kutunun kendi satıcı linkindeki mağaza güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama Hepsiburada'da dolandırıcılık yapmazlar diye düşünüyorum açıkçası yaparlarsada cezasını çekerler bence. Kutusu plastik sanırım ve ince çok gerek var mı kutuya bir fikrim yok ama tabii karar senin.
SvRayleigh dedi: Peki kutunun kendi satıcı linkindeki mağaza güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama Hepsiburada'da dolandırıcılık yapmazlar diye düşünüyorum açıkçası yaparlarsada cezasını çekerler bence. Kutusu plastik sanırım ve ince çok gerek var mı kutuya bir fikrim yok ama tabii karar senin.