menderested Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 Boşta duran HDD için 2.5 HDD kutusu alacağım. Kutu USB'den bilgisayara bağlandıgı zaman biçimlendirme falan istiyor mu? Kullananlar yazabilir mi acaba tecrübelerini?
Boşta duran HDD için 2.5 HDD kutusu alacağım. Kutu USB'den bilgisayara bağlandıgı zaman biçimlendirme falan istiyor mu? Kullananlar yazabilir mi acaba tecrübelerini?
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 13 Mart 2021 #2 Biçimlendirmek istiyorsan biçimlendir. Sen bilirsin.
menderested Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 İçinde verilerim var, onun için sordum.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 14 Mart 2021 #4 menderested dedi: İçinde verilerim var, onun için sordum. Genişletmek için tıkla... Verilerin varsa biçimlendirmeyeceksin tabii ki. İçi dolu diski neden biçimlendireceksin?
menderested dedi: İçinde verilerim var, onun için sordum. Genişletmek için tıkla... Verilerin varsa biçimlendirmeyeceksin tabii ki. İçi dolu diski neden biçimlendireceksin?
menderested Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #5 Biz onu mu soruyoruz? Okumayı öğren.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 1 Nisan 2021 #6 Hard disk kutusunun ne işe yaradığından haberin yok. "Biçimlendirmek istiyorsan biçimlendir" yazmışım ilk mesajımda. Okuyabilir misin?
Hard disk kutusunun ne işe yaradığından haberin yok. "Biçimlendirmek istiyorsan biçimlendir" yazmışım ilk mesajımda. Okuyabilir misin?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 1 Nisan 2021 #7 İstemez diye biliyorum. Sadece bir adaptör sonuçta. Bu arada diyaloga son verin ban yiyeceksiniz yoksa
İstemez diye biliyorum. Sadece bir adaptör sonuçta. Bu arada diyaloga son verin ban yiyeceksiniz yoksa