borareyhan Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2018 #1 Elimde Gigabyte'ın Z68AP-D3 anakartı bulunmakta. Yeni bir HDD almayı düşünüyorum fakat 2.5 inç mi 3.5 inç mi alacağım bilemiyorum veya farklı boyutlarda olması anakartlara göre fark ediyor mu? Yardım edebilirseniz teşekkürler.
Elimde Gigabyte'ın Z68AP-D3 anakartı bulunmakta. Yeni bir HDD almayı düşünüyorum fakat 2.5 inç mi 3.5 inç mi alacağım bilemiyorum veya farklı boyutlarda olması anakartlara göre fark ediyor mu? Yardım edebilirseniz teşekkürler.
Rasihcan Küçük Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 420 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni Mezunu / Veteriner Hekimlik Okuyo 16 Haziran 2018 #2 Boyut olarak fark var onun dışında bir fark yok. Tabi aldığın HDD ye göre değişir o.
Mr_Bean Hectopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 739 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2018 #3 Kasanızla uyumlu olması yeter anakartla uyumlu olması sata ile ilgili