2.5" HDD'yi masaüstüne PC'ye takma

Anaesthetica

Megapat
Daha fazla  
Selam herkese,

Masaüstüne ek olarak bir tane daha 7200 RPM ve 1 TB olacak şekilde harddisk takmak istiyorum fakat istediğim özellikle tam harddisk bulamadım. WD scorpion Black almıştım zamanında onunla hemen aynı performansı sergileyecek bir şey arıyorum bu konuda fikirlerinize açığım.

Bununla birlikte şu modeli oldukca beğendim > WD Black P10 Game Drive 2tb Usb 3.2 2.5" Siyah Taşınabilir Oyun Diski Ba2w0020bbk-wesn | Trendyol

Fakat bu üstte linkini attığım modeli USB olarak bağlayabiliyoruz, ben kutusundan çıkarıp masaüstünün içerisine monte etsem garanti kapsamında kalma durumu sizce ne olur?

Şimdiden teşekkürler (;

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam herkese,

Masaüstüne ek olarak bir tane daha 7200 RPM ve 1 TB olacak şekilde harddisk takmak istiyorum fakat istediğim özellikle tam harddisk bulamadım. WD scorpion Black almıştım zamanında onunla hemen aynı performansı sergileyecek bir şey arıyorum bu konuda fikirlerinize açığım.

Bununla birlikte şu modeli oldukca beğendim > WD Black P10 Game Drive 2tb Usb 3.2 2.5" Siyah Taşınabilir Oyun Diski Ba2w0020bbk-wesn | Trendyol

Fakat bu üstte linkini attığım modeli USB olarak bağlayabiliyoruz, ben kutusundan çıkarıp masaüstünün içerisine monte etsem garanti kapsamında kalma durumu sizce ne olur?

Şimdiden teşekkürler (;
Performans olarak genelde 3.5" diskler daha iyi olur onu belirteyim. 500TL bandına gayet iyi 2TB 3.5" diskler var.

Ek olarak attığın HDD fiyatına 80TL kadar daha eklersen zaten 1TB SATA SSD de alınabiliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı