S selimiko Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Öncelikle herkese merhaba. Elimde çocukluk fotoğraflarımın olduğu böyle bir hard disk var. Yanlışım yoksa 2.5 IDE olarak geçiyor. Bunu masaüstü bilgisayarıma bağlayıp dosyaları içeri çekmek istiyorum. İnternette birkaç tane dönüştürücü buldum ancak nasıl bir şey almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Son olarak hard diski bağlasam bile anakartımın diski görmeme gibi bir durumu olabilir mi? Bulduğum ürün: IDE 44pin 2.5 SATA adet adaptörü dönüÅtürücü 1.5Gbs seri adaptör dönüÅtürücü ATA 133 100 HDD CD DVD seri sabit Disk
Öncelikle herkese merhaba. Elimde çocukluk fotoğraflarımın olduğu böyle bir hard disk var. Yanlışım yoksa 2.5 IDE olarak geçiyor. Bunu masaüstü bilgisayarıma bağlayıp dosyaları içeri çekmek istiyorum. İnternette birkaç tane dönüştürücü buldum ancak nasıl bir şey almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Son olarak hard diski bağlasam bile anakartımın diski görmeme gibi bir durumu olabilir mi? Bulduğum ürün: IDE 44pin 2.5 SATA adet adaptörü dönüÅtürücü 1.5Gbs seri adaptör dönüÅtürücü ATA 133 100 HDD CD DVD seri sabit Disk
yamankm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 1.733 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Amazon.com.tr Türkiye'den alman daha iyi olur.
S selimiko Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 yamankm dedi: Amazon.com.tr Türkiye'den alman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu dönüştürücü male maalesef. Bana female lazım.
yamankm dedi: Amazon.com.tr Türkiye'den alman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu dönüştürücü male maalesef. Bana female lazım.