Yeni toplayacağım kasası MSI Mag Forge 100M icine bir SSD aldıktan sonra HDD olarak eski laptopumdaki 2.5 inçlik HDD'yi nasıl monte edebilirim?
İlk defa kendim bilgisayar montajı yapacağım ona göre açıklarsanız sevinirim.
Kasanın içindeki yuvalar galiba 3.5 inç HDD'ye göre.
SSD ile aynı boyutlardaydı sanırsam 2.5'lar. Eğer vida yerleri uygun ve boyutları da aynıysa SSD montaj yerlerine montajlanabilir belki, tam emin değilim ama.
Ssd ve 2.5 Disk için To 3.5 İnç Çevirici Hdd Kızak Yuva en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ssd ve 2.5 Disk için To 3.5 İnç Çevirici Hdd Kızak Yuva en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bunun aynısından kullanıyorum. Ancak nasıl bir merdiven altında üretilmişse vida giriş delikleri olması gerekenden 0.01 mm falan dar olacak: 1 saat uğraşarak vidalayabildim. (Şansıma öyle gelmiş de olabilir.)
Kasada 3.5" HDD takmak için kızaklar bulunuyor. Bunların içine 2.5" HDD montajı da yapabilirsiniz. Vidalamanız için uygun delikler vardır. Oraya takabilirsiniz. 2.5" SSD takmak için kasanın üstündeki bölümlere de montaj yapabilirsiniz.
Kasada 3.5" HDD takmak için kızaklar bulunuyor. Bunların içine 2.5" HDD montajı da yapabilirsiniz. Vidalamanız için uygun delikler vardır. Oraya takabilirsiniz. 2.5" SSD takmak için kasanın üstündeki bölümlere de montaj yapabilirsiniz.