İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 2 Kasım 2020 #1 Elimde bu HDD var. Açtığım zaman herhangi bir SATA girişi bulamadım. Sadece USB 3.0 bağlantısı yapmak için olan soket var.
Elimde bu HDD var. Açtığım zaman herhangi bir SATA girişi bulamadım. Sadece USB 3.0 bağlantısı yapmak için olan soket var.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 O HDD bende var taşınabilir bir disk o. Direk PC'ye USB aracılığıyla bağlıyorsunuz.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Kasım 2020 #3 Bazı diskler direkt USB çıkış verebiliyor. Eğer arada dönüşütürücü görüyorsanız çıkartın, o zaman SATA soketlerini görürüsünüz.
Bazı diskler direkt USB çıkış verebiliyor. Eğer arada dönüşütürücü görüyorsanız çıkartın, o zaman SATA soketlerini görürüsünüz.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.239 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #4 USB bağlantısını yapın o zaman?
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 2 Kasım 2020 #5 USB kısmında problem var. Kablo sürekli temassızlık yapıyor. Bu yüzden dahili disk olarak kullanmak istemiştim. Ancak direk USB girişi verilmiş. Bu yüzden mecbur bir süre böyle idare edicem. SHER-LOCKED dedi: USB bağlantısını yapın o zaman? Genişletmek için tıkla...
USB kısmında problem var. Kablo sürekli temassızlık yapıyor. Bu yüzden dahili disk olarak kullanmak istemiştim. Ancak direk USB girişi verilmiş. Bu yüzden mecbur bir süre böyle idare edicem. SHER-LOCKED dedi: USB bağlantısını yapın o zaman? Genişletmek için tıkla...