2.5" SSD yuvası boşluğu nedir?

toygara

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün M.2 SSD takviyesi yapmak için Monster Abra A5 v18.2.3 Notebook'umu açtı o sırada bataryanın yanında bir boşluk olduğunu gördüm zannetmiyorum fakat bu boşluk 2.5"SSD için mi? Herhangi bir bağlantı kablosu bırakılmamış ayrıca ürünün teknik özelliklerinde de 2.5" SSD desteğinden bahsedilmiyor. SSD yuvası değilse bu boşluk neden var?

Dosya Ekleri

• IMG_2466.JPG
    IMG_2466.JPG
    169,9 KB · Görüntüleme: 59
Eğer konu hakkında detaylı bilgive sahip, takılabiliyorsa 2.5" SSD nasıl takacağım konusunda yönlendirebilecek varsa yardımlarını bekliyorum.

Genelde Monster ürünlerinde 2. SSD port yuvası yer almaktadır. O kısım da yüksek ihtimalle o zaten yanındaki çıkışlara bakınca bağlantısı var gibi. Ana karta bağlantı dişleri alttaki ile destekliyordur. Ürünün kutusundan vida çıkmış olması lazım o vida bu kısım için oluyor genelde. Nasıl yükseltmeyi soruyorsanız Monster ile iletişime geçip uygunluğunu sorgulayın. Sonrasında cihazın desteğine göre ssd önerisi alın. Sonrasında da Monster ekibine gönderme mi istiyorsunuz yoksa kendiniz mi takmak istediğinize karar verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı