saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.878 Çözümler 40 18 Şubat 2023 #1 Merhaba, Amazon.com.tr Bu linkteki ürünü almak istiyorum. Bilgisayarım zaten USB 2.0 olduğundan fazla performans beklemiyorum. Bu fiyata alınır mı? Performansı iyi midir? Ek olarak neden 2 adet USB var anlayamadım. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Merhaba, Amazon.com.tr Bu linkteki ürünü almak istiyorum. Bilgisayarım zaten USB 2.0 olduğundan fazla performans beklemiyorum. Bu fiyata alınır mı? Performansı iyi midir? Ek olarak neden 2 adet USB var anlayamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 18 Şubat 2023 #2 saygısızlık yapma dedi: Ek olarak neden 2 adet USB var anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Güç yetmez diye 2 USB takıp gücü tamamlıyorsun.
saygısızlık yapma dedi: Ek olarak neden 2 adet USB var anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Güç yetmez diye 2 USB takıp gücü tamamlıyorsun.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.878 Çözümler 40 18 Şubat 2023 #3 ChaosBey dedi: Güç yetmez diye 2 USB takıp gücü tamamlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, peki almamı önerir misiniz? Şuan piyasadaki en ucuz ürün. İçine indirdiğim videoları atmak için kullanacağım çokta büyük bir amacım yok.
ChaosBey dedi: Güç yetmez diye 2 USB takıp gücü tamamlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, peki almamı önerir misiniz? Şuan piyasadaki en ucuz ürün. İçine indirdiğim videoları atmak için kullanacağım çokta büyük bir amacım yok.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 18 Şubat 2023 #4 saygısızlık yapma dedi: Anladım hocam, peki almamı önerir misiniz? Şuan piyasadaki en ucuz ürün. İçine indirdiğim videoları atmak için kullanacağım çokta büyük bir amacım yok. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadığım için performansı hakkında bilgim ve yorumum yok.
saygısızlık yapma dedi: Anladım hocam, peki almamı önerir misiniz? Şuan piyasadaki en ucuz ürün. İçine indirdiğim videoları atmak için kullanacağım çokta büyük bir amacım yok. Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadığım için performansı hakkında bilgim ve yorumum yok.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.878 Çözümler 40 18 Şubat 2023 #5 ChaosBey dedi: Hiç kullanmadığım için performansı hakkında bilgim ve yorumum yok. Genişletmek için tıkla... Valla gittim çarşıdan kutulu olanı aldım hocam 130 TL'ye. Çokta memnun kaldım açıkçası.
ChaosBey dedi: Hiç kullanmadığım için performansı hakkında bilgim ve yorumum yok. Genişletmek için tıkla... Valla gittim çarşıdan kutulu olanı aldım hocam 130 TL'ye. Çokta memnun kaldım açıkçası.