2.5 Yıllık Ekranı Kırık iPhone 6S Tamir Ettirmeye Değer mi?

Bossman3

Kilopat
Daha fazla  
2.5 yıllık iPhone 6S telefonum var. Söylediğim gibi ekranı büyük oranda kırık ancak dokunmatiğin algılanmasında çok büyük problem yok, bazen geçişlerde algılamıyor. Telefonda hafif performans düşüşü mevcut. Ekran yaptırma Apple'ın sitesinde verdiği rakamlara göre 650 lira civarı bir şey. Sizce ekranı yaptırmaya değer mi? Yoksa yeni telefon almak daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni telefon alacak paran varsa yeni telefon alabilirsin. Bu arada ekran fiyatı pahalı geldi. Telefon tamiratı yapan yere gidip orijinal çıkma 6s ekranı varsa onunla değiştir. Ben kardeşimin telefonunu öyle tamir ettirdim.

Hocam haklısınız telefon fiyatları çok pahalı. Benim gönlüm yaptırmaktan yana ancak 2.5 yıllık bu telefon beni daha ne kadar götürür, elimde kalır mı korkusu var.

Telefonu kırık ekran şeklinde alabilirim özelden ulaşabilirsin.

Yeni telefondan kasıt 900 liralık GM 8 ise değmez. Yok ben yeni Iphone isterim 3-4 bin liraya derseniz değer tabi ki.
Gayet mantıklı dediğiniz. Benim aklımda yeni telefon olarak 1500-2000 civarı Android telefonlar var. Ancak düşününce ver 650 lira ekranı yaptır. Zamanının amiral gemisi sonuçta 6S, ama tek korkum dediğim gibi ekranı yaptırdıktan sonra 1-2 yıl götütür mü bu telefon. Tek endişem bu sonuçta 650 lirada az bir rakam değil.

Tabii ki değer. Pubg'de ultra ayarlarda FPS'i yüksek değerde alıyorsunuz.
Hocam vallahi inanır mısınız telefonda hiç oyun oynamam. Ancak dediğiniz beni resmen ikna etti. Gidip 1500 liraya Android telefon alsam eminim bu telefonun performansına erişemiyecek. Galiba yaptırıcağım ben. Iphone bu sonuçta sürekli güncelleme alıyor, alacağım android telefon ne kadar güncel ve ne kadar daha güncellenecek? Hepinize teşekkür ederim.

Eğer bütçen 1500TL değerinde ise Xiaomi telefon bakabilirsin. Gerçekten malzeme konusundan ve performans tarafından kaliteli bir ürün firması. Sadece kamerası biraz kötü ama biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…