2.500-3.000 TL'ye Gamepad önerisi

üyeadim

Centipat
Daha fazla  
Biraz kafam karışık ve sizlerin tavsiyelerine muhtacım. Öncelikle gamepadi FC 24 için almayı planlıyorum. Şu anda halihazırda PS3 kolum var ancak PS3 ve yeni nesil gamepadlerin arasındaki fark nedir merak ediyorum, elbette farkı vardır ancak 2.5-3 bin TL vermeye değecek bir fark mı? Oyundan zevk almak istiyorum, ancak paramın da boşuna gitmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki fark var eline aldığın zaman bile aradaki farkı hissediyorsun.

Tabii ki fark var eline aldığın zaman bile aradaki farkı hissediyorsun.

Hocam elbette fark olduğundan şüphem yok, ama 3 bin TL gibi bir fiyat ister istemez garip hissettiyor bir kol için. Sizin deneyiminiz var mı FIFA'da veya varsa nasıl, biraz açıklar mısınız?

Hocam elbette fark olduğundan şüphem yok, ama 3 bin TL gibi bir fiyat ister istemez garip hissettiyor bir kol için. Sizin deneyiminiz var mı FIFA'da veya varsa nasıl, biraz açıklar mısınız?
Elindeki malzeme kalitesi özellikleri fark ettiriyor. Nasıl 15 sene önce çıkmış bir ürünle şuanki ürünleri bir tutamazsın özellik ve kalite açısından oda öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…