2.500-3.000t TL'ye kablosuz klavye önerisi

devpanda

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir kablosuz klavye arayışı içerisindeyim. Mevcut klavyem Logitech G103 çok eski kablolu bir model olup, bunu rafa kaldırmak istiyorum.

Bir kablosuz klavye arayışındayım. Beklentilerim aşağıda ki gibidir;

Tuş basma hissiyatı güzel olsun, sanırım mekanik olunca oluyor.
Tuşları çok ses çıkarmasın, bazı mekanik klavyelerde çok ses yapıyor. Sanırım switch bu durumu belirliyor.
Bütçem 2500-3000 TL olarak düşünüyorum.
Klavye büyüklüğü çok fark etmez, mesela NumLock olmasa da olur ama tuşları çok küçük olmazsa daha iyi olur.

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Epomaker HE75 Tri alın geçin.

EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye alın geçin, basım hissiyatı sesi falan çok güzel.

dostlarım, üzerine çok az daha koyarsan çok daha iyileri var dediğiniz var ise onlarıda belirtin lütfen. mesela manyetik klavye denilen bir şey varmış, o daha mı iyi ? biz en son mekanikte kaldık

Dostlarım, üzerine çok az daha koyarsan çok daha iyileri var dediğiniz var ise onları da belirtin lütfen. Mesela manyetik klavye denilen bir şey varmış, o daha mı iyi? Biz en son mekanikte kaldık

Manyetik mekanikten kötü hocam. E-sporcu değilseniz alınmaz.

dostlarım, üzerine çok az daha koyarsan çok daha iyileri var dediğiniz var ise onlarıda belirtin lütfen. mesela manyetik klavye denilen bir şey varmış, o daha mı iyi ? biz en son mekanikte kaldık

Ekranlı olsun derseniz RT80 var aynı seriden. Net bir fark görmek istiyorsanız alüminyum kasalara bakmanız lazım. Sanırsam en uygunu Chilkey ND65 şu anda.

Valla aklıma AKKO 5075B Plus ve MCHOSE X75 geliyor.

Manyetik mekanikten kötü hocam. E-sporcu değilseniz alınmaz.
yok hocam e sporcu değilim, normalde evde çok nadir lol, cs, bf6, metin2 oynarım öyle pro oyuncuda değilim. kendi çapımda oynuyorum.

bu önerdiğiniz klavyede harfler tuşların yanında mı ben mi yanlış görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…