Bütçeniz max ne olur ki?dostlarım, üzerine çok az daha koyarsan çok daha iyileri var dediğiniz var ise onlarıda belirtin lütfen. mesela manyetik klavye denilen bir şey varmış, o daha mı iyi ? biz en son mekanikte kaldık
Altında, south switch olduğundan çok hoş gözüküyor.yok hocam e sporcu değilim, normalde evde çok nadir lol, cs, bf6, metin2 oynarımöyle pro oyuncuda değilim. kendi çapımda oynuyorum.
bu önerdiğiniz klavyede harfler tuşların yanında mı ben mi yanlış görüyorum
yok hocam e sporcu değilim, normalde evde çok nadir lol, cs, bf6, metin2 oynarımöyle pro oyuncuda değilim. kendi çapımda oynuyorum.
bu önerdiğiniz klavyede harfler tuşların yanında mı ben mi yanlış görüyorum
önerileriniz için teşekkürler, bütçem taksitle 4500 gibi olur sanırımpeki neden hiç ss, logi, razer gibi öneriler gelmedi. acaba bu önerileriniz bu markalardan iyi mi ?
Önerileriniz için teşekkürler, bütçem taksitle 4500 gibi olur sanırımpeki neden hiç SS, logi, Razer gibi öneriler gelmedi. Acaba bu önerileriniz bu markalardan iyi mi?
Önerileriniz için teşekkürler, bütçem taksitle 4500 gibi olur sanırımpeki neden hiç SS, logi, Razer gibi öneriler gelmedi. Acaba bu önerileriniz bu markalardan iyi mi?
anladım hocam çok teşekkürler, en son logoya para verip fare alacaktım, forumun önerisi ile helios 2 pro S aldım, açıkçası memnunum bir şikayetim yokÜrüne değil logoya para vermiş oluyorsunuz. Hotswap özelliği çoğunda yok bile, bozulduğunda tüm klavye yanmış oluyor.
anladım hocam çok teşekkürler, en son logoya para verip fare alacaktım, forumun önerisi ile helios 2 pro S aldım, açıkçası memnunum bir şikayetim yok
Bu üründe aşırı iyi, full alu kasa.Çok güzel ürün hocam. Pro S malzeme kalitesi olarak ana akım markalarını cebinden çıkartır zaten. Chilkey ND65 küçük gelirse bu attığıma da bakılabilir.
MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2)
QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar.www.gaming.gen.tr
Çok güzel ürün hocam. Pro S malzeme kalitesi olarak ana akım markalarını cebinden çıkartır zaten. Chilkey ND65 küçük gelirse bu attığıma da bakılabilir.
MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2)
QMK/VIA özelleştirme desteği ile üstün bir dokunsal yazma deneyimi sunar ve sonsuz kişiselleştirme olanaklarının kilidini açar.www.gaming.gen.tr