2.500-3.000t TL'ye kablosuz klavye önerisi

dostlarım, üzerine çok az daha koyarsan çok daha iyileri var dediğiniz var ise onlarıda belirtin lütfen. mesela manyetik klavye denilen bir şey varmış, o daha mı iyi ? biz en son mekanikte kaldık
Bütçeniz max ne olur ki?

Altında, south switch olduğundan çok hoş gözüküyor.

Altında kalıyor, düz olsun diyorsanız dediğim gibi RT80 de güzel ürün.

önerileriniz için teşekkürler, bütçem taksitle 4500 gibi olur sanırım peki neden hiç ss, logi, razer gibi öneriler gelmedi. acaba bu önerileriniz bu markalardan iyi mi ?

önerileriniz için teşekkürler, bütçem taksitle 4500 gibi olur sanırım peki neden hiç ss, logi, razer gibi öneriler gelmedi. acaba bu önerileriniz bu markalardan iyi mi ?

Ürüne değil logoya para vermiş oluyorsunuz. Hotswap özelliği çoğunda yok bile, bozulduğunda tüm klavye yanmış oluyor.

Önerileriniz için teşekkürler, bütçem taksitle 4500 gibi olur sanırım peki neden hiç SS, logi, Razer gibi öneriler gelmedi. Acaba bu önerileriniz bu markalardan iyi mi?

Artık kaliteli ürün yerine markaya para istiyorlar çünkü kısaca böyle.

Ürüne değil logoya para vermiş oluyorsunuz. Hotswap özelliği çoğunda yok bile, bozulduğunda tüm klavye yanmış oluyor.
anladım hocam çok teşekkürler, en son logoya para verip fare alacaktım, forumun önerisi ile helios 2 pro S aldım, açıkçası memnunum bir şikayetim yok

anladım hocam çok teşekkürler, en son logoya para verip fare alacaktım, forumun önerisi ile helios 2 pro S aldım, açıkçası memnunum bir şikayetim yok

Çok güzel ürün hocam. Pro S malzeme kalitesi olarak ana akım markalarını cebinden çıkartır zaten. Chilkey ND65 küçük gelirse bu attığıma da bakılabilir.

Bu üründe aşırı iyi, full alu kasa.

Adam Gaming.Gentr ve Wraith ile dünyaya gelmiş gibi. Tüm modelleri ezbere biliyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…