2.500 TL başlangıç gitarı önerisi

Satashke

Centipat
Selam. Hayatımda hiç gitara dokunmadım. Başlangıç gitarı için öneriniz hangi gitardır? YouTube'da arattığımda tavsiye olarak aşağıda attığım linklerdeki gitarlar öneriliyor. Sizin de tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim. Klasik gitar alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat hiç önemli değil benim için. Sadece başlangıç gitarı olduğu için çok çok iyi gitarlarla başlamak istemiyorum ileriki dönemlerde geçerim diye. Çok kötü gitarlarla başlarsan bütün hevesin kaçar dedi gitarla uğraşan tanıdıklarım. O yüzden en azından Vc204 ile başlaman gerekiyor gibi şeyler çok duydum. Model öneriniz varsa dinlemek isterim

Kötü bir şeyle başlayın demedim, ilk gitar için bu kadar para vermeyin. Ucuz gitar hevesinizi kaçırmaz. Ben zamanında Laguna ile başlamıştım sanırım, sıfırları pahalıdır fakat ikinci el, gitardan anlayan bir tanıdığınız ile bakıp alabilirsiniz.

Kesinlikle uzak durulması gerekilen bir düşünce.

Bütçenizin uygun olduğu en pahalı gitarı alın. Sonra yok bunun klavyesi neden böyle, yok akordu neden tutmuyor, yok neden entonasyon doğru değil diye sızlanırsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…