Selam. Hayatımda hiç gitara dokunmadım. Başlangıç gitarı için öneriniz hangi gitardır? YouTube'da arattığımda tavsiye olarak aşağıda attığım linklerdeki gitarlar öneriliyor. Sizin de tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim. Klasik gitar alacağım.
Valencia VC264 Gitara yeni baÅlayan ve orta seviyeler için, uzun yıllar kullanabilecekleri, masif aÄaçtan, kılıf ve pena hediyesi ile birlikte Enstrumarket sitesinde
Bence bu kadar pahalı bir şey almamalısınız. 500 liraya 2. el uygun bir şey bulup deneyebilirsiniz. Severseniz ve gelişirseniz o zaman üst segment bir klasik ya da akustik, hatta ilgi alanınız metal ise elektro bakabilirsiniz.
Bence bu kadar pahalı bir şey almamalısınız. 500 liraya 2. el uygun bir şey bulup deneyebilirsiniz. Severseniz ve gelişirseniz o zaman üst segment bir klasik ya da akustik, hatta ilgi alanınız metal ise elektro bakabilirsiniz.
Fiyat hiç önemli değil benim için. Sadece başlangıç gitarı olduğu için çok çok iyi gitarlarla başlamak istemiyorum ileriki dönemlerde geçerim diye. Çok kötü gitarlarla başlarsan bütün hevesin kaçar dedi gitarla uğraşan tanıdıklarım. O yüzden en azından Vc204 ile başlaman gerekiyor gibi şeyler çok duydum. Model öneriniz varsa dinlemek isterim
Kötü bir şeyle başlayın demedim, ilk gitar için bu kadar para vermeyin. Ucuz gitar hevesinizi kaçırmaz. Ben zamanında Laguna ile başlamıştım sanırım, sıfırları pahalıdır fakat ikinci el, gitardan anlayan bir tanıdığınız ile bakıp alabilirsiniz.
Bütçenizin uygun olduğu en pahalı gitarı alın. Sonra yok bunun klavyesi neden böyle, yok akordu neden tutmuyor, yok neden entonasyon doğru değil diye sızlanırsınız.