2.500 TL fare önerisi

finest

Decapat
Daha fazla  
Küçüklüğümden beri birçok mouse kullandığım için boyut ve tutuş stilim önemli değil. Ağırlıklı olarak HOI4 ve Rust oynuyorum. Bütçe olarak 2.500 bandına çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apex modelini nereden aldınız?

Araştırıyordum çok fazla model olunca ucuz olanları veya bana göre ucuz olanları gözüme kestirdim. Dün alacağım başka model 2500'den 3500'e yükseldi tam bütçem de 2500 olunca vazgeçtim direkt. Sarı sitede bakınmaya başladım. Orada bütçeme uygun olduğunu görünce bugün elden teslim aldım. Aldığım arkadaş aynı modelin farklı rengini kullanıyormuş fazladan almış alırken. Şimdi de artık pazarda olmadığını söylemişti.

Araştırıyordum çok fazla model olunca ucuz olanları veya bana göre ucuz olanları gözüme kestirdim. Dün alacağım başka model 2500'den 3500'e yükseldi tam bütçem de 2500 olunca vazgeçtim direkt. Sarı sitede bakınmaya başladım. Orada bütçeme uygun olduğunu görünce bugün elden teslim aldım. Aldığım arkadaş aynı modelin farklı rengini kullanıyormuş fazladan almış alırken. Şimdi de artık pazarda olmadığını söylemişti.
Ajazz hala satıyor o modeli. Şu aralar Temu'ya yeni AJ159 modellerini ekliyorlar. Apex modelinin de ucuza stoklara girmesi muhtemel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı