2.500 TL gamepad önerisi

Rubbyko

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, bir gamepad almak istiyorum. Forumdaki birçok konuyu inceledim bahsedilen kontrolcüler hep yurt dışından geliyor ve o kadar beklemek istemiyorum. Yurt içinde bulabileceğim bir kol önerisi istiyorum bütçe maksimum 2K 2-5k diyebiliriz...
BU ürün alınır mı? Aynı ürünün siyahını gördüm 2.500 TL'di orijinalliğinde bir problem var mıdır? Ayrıca bilgisayarımda Bluetooth yok önereceğiniz cihazda USB dongle olursa sevinirim.

Şu an 9. nesil Xbox kolundan başka bir alternatif yok gibi. Bluetooth bilgisayarda olması lazım ama onu da adaptörle çözersiniz ucuza.
Edit: Şu da alınabilir aslında. Sizin attığınız Nintendo Switch için beyaz olanı. Bu siyah olanı almanız daha doğru olur T4 pro için. Ekstra arkada 4 tuş var bunlarda.

Şu an 9. nesil Xbox kolundan başka bir alternatif yok gibi. Bluetooth bilgisayarda olması lazım ama onu da adaptörle çözersiniz ucuza.
Edit: Şu da alınabilir aslında. Sizin attığınız Nintendo Switch için beyaz olanı. Bu siyah olanı almanız daha doğru olur T4 Pro için. Ekstra arkada 4 tuş var bunlarda.

Pek seçenek olmadığı için 2.500 TL'ye kadar bütçe koydum aslında ne kadar uyguna ve problemsiz bir ürün alabiliyorsam benim için daha iyi olur. GameSir'ün novalite diye bir modeli daha var sizce o mu yoksa linkte paylaştığınız mı daha iyidir?

Pek seçenek olmadığı için 2.500 TL'ye kadar bütçe koydum aslında ne kadar uyguna ve problemsiz bir ürün alabiliyorsam benim için daha iyi olur. GameSir'ün novalite diye bir modeli daha var sizce o mu yoksa linkte paylaştığınız mı daha iyidir?
Nova Lite şu an aktif kullanıyorum o da güzel. Ekstra arka tuşları yok ancak hall effect stickleri var. Tercih meselesi.
Ben şu an alacak olsam sanırım Nova Lite alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı