2.500 TL kablosuz mouse önerisi

BurakOBd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır Razer DeathAdder V3 kablolu mouse kullanıyorum. Kablosunda sorun çıktı, iade ettim. Şu ana kadar hep Razer DeathAdder kullandım, fakat farklı uzun ömürlü mouselara da bakmak isterim. Fiyatı uygun olan önerileriniz nelerdir?

Ayrıca 2. el fiyatlara baktım, DeathAdder V3 Pro yarı fiyatına düşüyor. Sizce 2. el güvenilir mi, risk almaya değer mi?

İstediğim özellikler:
  • Kesinlikle kablosuz.
  • Fiyat olarak 2500.
  • Uzun ömürlü.

Çoğunlukla 2 ve 3'teki gibi kullanıyorum. 1'deki gibi de kullanıyorum ama nadir.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    144,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 1.png
    1.png
    177,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun zamandır Razer DeathAdder V3 kablolu mouse kullanıyorum. Kablosunda sorun çıktı, iade ettim. Şu ana kadar hep Razer DeathAdder kullandım, fakat farklı uzun ömürlü mouselara da bakmak isterim. Fiyatı uygun olan önerileriniz nelerdir?

Ayrıca 2. el fiyatlara baktım, DeathAdder V3 Pro yarı fiyatına düşüyor. Sizce 2. el güvenilir mi, risk almaya değer mi?

İstediğim özellikler:
  • Kesinlikle kablosuz.
  • Fiyat olarak 2500.
  • Uzun ömürlü.

Çoğunlukla 2 ve 3'teki gibi kullanıyorum. 1'deki gibi de kullanıyorum ama nadir.
Hocam benim 17 cm elim var deathadder gibi uzun yüksek fareleri hiç kullanamıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz yahu? 2. El için gidip görmeniz test etmeniz lazım ya da tanıdık vasıtası ile olmalı ki güvenilir olsun.

Hocam benim 17 cm elim var DeathAdder gibi uzun yüksek fareleri hiç kullanamıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz yahu? 2. el için gidip görmeniz test etmeniz lazım ya da tanıdık vasıtası ile olmalı ki güvenilir olsun.

El alışkanlığı biraz ilk aldığımda hiç bilmiyordum el boyutu vs rastgele gözüme hoş geleni almıştım uzun zamandır kullanınca da alıştı elime.

Hocam benim 17 cm elim var DeathAdder gibi uzun yüksek fareleri hiç kullanamıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz yahu? 2. el için gidip görmeniz test etmeniz lazım ya da tanıdık vasıtası ile olmalı ki güvenilir olsun.

Peki önerdiğiniz bir mouse var mı uzun ömürlü kablosuz.

El alışkanlığı biraz ilk aldığımda hiç bilmiyordum el boyutu vs rastgele gözüme hoş geleni almıştım uzun zamandır kullanınca da alıştı elime.

Peki önerdiğiniz bir mouse var mı uzun ömürlü kablosuz.
Hocam 2500 TL'ye kablosuz mouse bulmak zor olsa bile kalitesiz olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı