2.500 TL Laptop Önerisi

Masaüstü daha mı iyi olur

• Oy verenlerin toplamı
    9
B

Basurlu Molotof

Ziyaretçi
Merhaba bu benim ilk sorumda amcaoğluna selamlar. Şimdi asıl mesele benim 2.500 tl bütçem var. Tarcihim şöyle güzelinden gamer laptop almak. Bu laptop gta5 ve the witcher3 gibi oyunları kaldırı mı EN ÖNEMLİSİ böyle bir dizüstü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Var fakat masaüstünde ultra açmak varken neden laptopta low-medium oynayasın. Senin için uygunsa 2500 TL'ye çok güzel masaüstü bilgisayar toplanabilir. Ben illa laptop alıcağım diyorsan Monster'a bakmanı tavsiye ederim.

Hocam öncelikle şuna kesinlikle açıklık getirelim. Aynı paraya masaüstü bilgisayardan çok daha fazla performans alırsın. Fakat dizüstü bilgisayarın kendine has artıları var tabi ki. Bunların başında taşıma kolaylığı geliyor.
Ben de dizüstü bilgisayar kullanmayı tercih eden biriyim. Ama oyun için alacaksan en azından 3500 lirayı gözden çıkarman gerekiyor. Bir GTX 960 ile GTX 960m performansları aynı değil elbette. Bu nedenle GTX 960 ile alacağın performansı dizüstünde almak için en az GTX 970m içeren dizüstü almak gerekiyor.
Lafı çok uzattım. Uzun lafın kısası siz güncel oyunları akıcı oynatan ve ısınma sorunu yaşamayacağınız bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız en az 3500 lirayı gözden çıkaracaksınız. En az o da...

Bütçeniz 2500 liraysa ve arttırmanız mümkün değilse en iyi tercih @immortalizm arkadaşımızın önerdiği Abra 4.1
Geçen sene 2500 bandındaki ürünlerinde tek fan kullanıyordu Monster. Çift fana geçmesi iyi olmuş ve 3 fanlı ürünleri kadar olmasa da ısınma sorununa çözüm olur. Ayrıca GTX 960m şu an her oyunu ultra ayarlarda olmasa da her oyunu rahatlıkla oynatır. Bir çoğunu da yüksek ayarlarda 30+ FPS de oynarsınız. Benim tavsiyem eğer mümkünse bütçeni biraz daha zorlaman ve en azından GTX 970m içeren bir dizüstü alman olacak yine de.

Merhaba bu benim ilk sorumda amcaoğluna selamlar. Şimdi asıl mesele benim 2.500 tl bütçem var. Tarcihim şöyle güzelinden gamer laptop almak. Bu laptop gta5 ve the witcher3 gibi oyunları kaldırı mı EN ÖNEMLİSİ böyle bir dizüstü var mı?

Şöyle bir cihazla, dediğin oyunları, yüksek ayarlarda rahatlıkla oynarsın. Ama bu tercih meselesi tabi. Masaüstü her zaman daha performanslı olur.
MONSTER® ABRA A5 V4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

GTX 960M 2GB ile; GTA V 1920x1080 Yüksek ayarlarda 35-45 FPS oynar. (Denenmiştir.)
GTX 960M 2GB ile; Witcher 3 1920x1080 Düşük-Orta ayarlarda 20 FPS olur.1280x720 30 FPS'i aşar. (Denenmiştir.)

Arkadaşların önerilerine alternatif olarak; Victor Gamer G702 Serisi

Eğer bütçen 2500 TL ise GTX950M'li modellere de bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı