Ben de hazır aldım ancak bir marangozcudan istemeniz kesinlikle daha iyi olur.
www.rani.com.tr
Üstü raflı olması güzel değil bence. Monitörü koyarım diye düşünüyorsunuz ama boydan boya raf olduğu için masanın kalanını çok daraltıyor. Yarın üzerinde çalışmak isteseniz çok kullanışsız gelecek. Derinlik 55cm çok yetersiz. Kasayı aşağı daracık yere koymak toz yapar ve havasız bırakır.
Bence en iyisi dümdüz bir masa alıp monitöre vesa kolu almak.
Bir ofis mobilyacısıma gidiyorsun, istediğin ölçüleri, malzemesi, ek çekmece vs ne istediğini söylüyorsun. Hem daha uyguna geliyor hem de istediğin şekilde oluyor.Peki önerebileceğin bir masa var mı?
Özel üretim seri imalattan daha uyguna gelmeyecektir. Hatta 2 katına mal olabilir. Kendim bu işlerle uğraşıyorum.Bir ofis mobilyacısıma gidiyorsun, istediğin ölçüleri, malzemesi, ek çekmece vs ne istediğini söylüyorsun. Hem daha uyguna geliyor hem de istediğin şekilde oluyor.
Dümdüz bir masa. Görerek seçeceğiniz bir şey.Peki önerebileceğin bir masa var mı?
Piyasada zamanında 2300 TL olan 160x60 bir masayı, +2 çekmece ekleterek 1450 TL'ye yaptırmıştım.Özel üretim seri imalattan daha uyguna gelmeyecektir. Hatta 2 katına mal olabilir. Kendim bu işlerle uğraşıyorum.
Şu an bu fiyata(1450) nakliye yaptırabilirsiniz ancak. Türkiye üretecek eleman bulamıyor olanlar da inanılmaz yüksek maaşlar istiyor kimse bu durumun farkında değil. Fiyatlar coştu.Piyasada zamanında 2300 TL olan 160x60 bir masayı, +2 çekmece ekleterek 1450 TL'ye yaptırmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.