İmzamdaki sisteme sahibim fakat monitörüm yok. RTX 3060 Gaming X Trio'ya yakışır bir monitör önerir misiniz? 2000-2500 TL bandında ve lütfen 27 inch Curved ekran olsun, başka önermeyin. Dış kasası benim için çok önemli. Çünkü zaten çoğu monitörün özellikleri ayni en azından dışında güzel bir tasarımı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.
imzamdaki sisteme sahibim fakat monitörüm yok. RTX 3060 Gaming X Trio'ya yakışır bir monitör önerir misiniz? 2000-2500 TL bandında ve lütfen 27 inch Curved ekran olsun, başka önermeyin. Dış kasası benim için çok önemli. Çünkü zaten çoğu monitörün özellikleri ayni en azından dışında güzel bir tasarımı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.
Gigabyte G27FC 27 inc 165Hz 1ms HDMI DP 1500R VA FHD Freesync Premium Curved Gaming Monitör Gelişmiş Bir Oyun Sisteminin Son Halkası Bir bilgisayar sisteminin performansı değerlendirildiğinde, görünmeyen bir oyuncu,Gigabyte G27FC 27 inc 165Hz 1ms HDMI DP
Gigabyte G27FC 27 inc 165Hz 1ms HDMI DP 1500R VA FHD Freesync Premium Curved Gaming Monitör Gelişmiş Bir Oyun Sisteminin Son Halkası Bir bilgisayar sisteminin performansı değerlendirildiğinde, görünmeyen bir oyuncu,Gigabyte G27FC 27 inc 165Hz 1ms HDMI DP
Okudum ama düzgün monitör bulamadım, alternatif olarak attım onları. Güzel görünsün istemişsiniz fakat Gigabyte'ın görüntüsü öyle ahım şahım bir şey değil.
Okudum ama düzgün monitör bulamadım, alternatif olarak attım onları. Güzel görünsün istemişsiniz fakat Gigabyte'ın görüntüsü öyle ahım şahım bir şey değil.
Anladım yine de teşekkür ederim sanırım ASUS'un 144Hz 27 inch bir tane montiörü var TUF onu alacağım. Ya da Monster aryound A32 165 Hz 2K Curved alacağım gibi.
Anladım yine de teşekkür ederim sanırım ASUS'un 144Hz 27 inch bir tane montiörü var TUF onu alacağım. Ya da Monster aryound A32 165 Hz 2K Curved alacağım gibi.