2.500 TL mouse pad önerisi

siento

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, sadece mouse için kullanacağım için masa boyu olmasına gerek yok. Minimum 45x40 olursa güzel olur, mümkünse tabanı gerçekten kaymasın. Elimde şu an QCK Heavy var ve kullandığım masa kötü olduğu için bu bile zaman zaman kayma yapıyor. Yüzeyi pürüzlü olmasın, pürüzsüz olmasını tercih ederim. Ve kontrolden çok hız odaklı bir mouse pad olmasını istiyorum, bu kriterlere göre alabileceğim en iyi ve en ucuz mouse pad hangisidir? Bütçe maksimum 2.500TL fakat o paralara çıkmak bile istemiyorum. Yine de önerilerinizi bekliyorum.

Aynı modelin siyahı, işlemeleri aynı ancak daha pahalı.

Bu modelin renklerini beğenmiyorum hocam, çok absürt kaçar maalesef. Düz siyah ya da tasarımlı siyah tarzı şeyler almaya daha yakınım.
Klasse bakmanı öneririm o zaman. Malzeme kalitesi benim hoşuma gidiyor açıkçası.

@siento @Soovny Boom arkadaşlar delirdinizmi mouse ped diyoruz bu kadar para verilmez ben bimden 70 liraya almıştım farenin altına zarar vermesin yeter
70 TL'lik mouse pad ile 1.000 TL'lik mouse pad'in yüzeyi kıyaslanamaz. Bunun en büyük farkını FPS oyunlarında anlarsın. O zaman kitap koyalım? Hiç gerek yok o zaman böyle şeylere.

Aynı modelin siyahı, işlemeleri aynı ancak daha pahalı.
Bir de boyut farkı var sanırım, peki Wraith Spirit Of Aim Pro mu daha iyi yoksa Wraith Ace Series Poron Storm mu?

Klasse bakmanı öneririm o zaman. Malzeme kalitesi benim hoşuma gidiyor açıkçası.

70 TL'lik mouse pad ile 1.000 TL'lik mouse pad'in yüzeyi kıyaslanamaz. Bunun en büyük farkını FPS oyunlarında anlarsın. O zaman kitap koyalım? Hiç gerek yok o zaman böyle şeylere.
tamam orası öylede o kadar para verilmez bence ki normal kullanıcılar için o kadar fark etirmez bence çünkü ne kadar iyi ekipmanın olsada oyuna o kadar etki etmez bence

@siento @Soovny Boom arkadaşlar delirdinizmi mouse ped diyoruz bu kadar para verilmez ben bimden 70 liraya almıştım farenin altına zarar vermesin yeter
FPS oyunlarıyla içli dışlı değilsen evet gerek yok, ama ilgin varsa gerek var.
Klasse Longteng var hocam halihazırda elimde, tabanı kayıyor. Masam biraz kötü olduğundan dolayı. Kaydırmaz kullandım fakat bu sefer mouse pad kaydırmazın üstünden de kayıyor.

Bir de boyut farkı var sanırım, peki Wraith Spirit Of Aim Pro mu daha iyi yoksa Wraith Ace Series Poron Storm mu?
Spirit of aim kısmında;

Speed: Wraith Speed® Kumaş
Hybrid: Premium Jacquard Kumaş
Taban: Yüksek Kaliteli SCR

Ace Series Poron Storm kısmında ise yüzeyde kullanılan malzeme belirtilmemiş taban kısmı ise Poron daha yumuşak ve esnek yani fareye çok baskı yapıyorsan biraz içe gömülebilir o da aimini etkiler.

Yani Spirit of aim belirtilen malzeme yapısı ile daha kaliteli duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı