2.500 TL Sistem Tavsiyesi

ozkanlord

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba technopat forum ailesi. Ben yazın max. bütçem olan 2.500 TL ile pc toplamak istiyorum ancak bu işlerden pek anlamam. :) Beni birkaç yıl götürücek sistem olusa çok iyi olur :) Şimdiden teşekkürler. :redface: Sistemde klavye + hoparlörler + mouse vs. gibi araç gereçlerde olmasını isteriim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
2.500 TL gibi bir bütçe ile SSD'e para vermek saçmalık. SSD yalnızca bilgisayarın hızlı açılmasını sağlayacak ve online oyunlara girerken biraz daha hızlı yüklenmesini sağlayacak. Ancak SSD alırsak 250-300 TL arasında bir bütçeyi ona ayırmak zorunda kalacak ve diğer parçalardan bu para kısıldığında performans düşüşünü hissedecektir.

- - - Güncellendi - - -

Anakartla işlemci galiba birbirleriyle uyumlu değil :)

- - - Güncellendi - - -

Aşağı yukarı kaç zaman beni götürür bu pc :) ?

Gayet uyumlu, neden uyumlu değil hissi uyandırdı ? Aşağı yukarı seni 3-4 sene idare eder. İlerleyen dönemde sisteme bir SSD ilave edip bir de işlemci soğutucusu olarak Cooler Master Hyper 212 EVO kullanırsan yeme de yanında yat :)

Merhaba technopat forum ailesi. Ben yazın max. bütçem olan 2.500 TL ile pc toplamak istiyorum ancak bu işlerden pek anlamam. :) Beni birkaç yıl götürücek sistem olusa çok iyi olur :) Şimdiden teşekkürler. :redface: Sistemde klavye + hoparlörler + mouse vs. gibi araç gereçlerde olmasını isteriim :)
Arkadaşım sistemi almadan 2 hafta önce konunu aç herkes sana yardımcı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı