Erybyk Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 Bu gün arkadaşım PC alacak o yüzden size sorayım dedim 2.500 TL'ye toplanabilecek en iyi sistemi toplayabilir misiniz? Oyun amaçlı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Bu gün arkadaşım PC alacak o yüzden size sorayım dedim 2.500 TL'ye toplanabilecek en iyi sistemi toplayabilir misiniz? Oyun amaçlı.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 19 Ocak 2021 #2 Monitör dahil mi? Bütçe azıcık artarsa bunu öneririm. Pollux 3APU | Game Garaj
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #3 Türkiye'de yaşıyoruz bu imkansızlardan biri. Artırabilirse bu en mantıklısı Pollux 3APU | Game Garaj
O omuldur01 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #4 teresamendoza dedi: Monitör dahil mi? Bütçe azıcık artarsa bunu öneririm. Pollux 3APU | Game Garaj Genişletmek için tıkla... Kardeşim yalnız bu sistemde işletim sistemi dahil değil onu da koyarsa fiyat yaklaşık 1000TL artar ve zaten onda monitör de dahil değil.
teresamendoza dedi: Monitör dahil mi? Bütçe azıcık artarsa bunu öneririm. Pollux 3APU | Game Garaj Genişletmek için tıkla... Kardeşim yalnız bu sistemde işletim sistemi dahil değil onu da koyarsa fiyat yaklaşık 1000TL artar ve zaten onda monitör de dahil değil.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 19 Ocak 2021 #5 omuldur01 dedi: Kardeşim yalnız bu sistemde işletim sistemi dahil değil onu da koyarsa fiyat yaklaşık 1000TL artar ve zaten onda monitör de dahil değil. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini bedavaya kurabiliyoruz. İsterseniz OEM Key alıpta kurabilirsiniz.
omuldur01 dedi: Kardeşim yalnız bu sistemde işletim sistemi dahil değil onu da koyarsa fiyat yaklaşık 1000TL artar ve zaten onda monitör de dahil değil. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini bedavaya kurabiliyoruz. İsterseniz OEM Key alıpta kurabilirsiniz.
O omuldur01 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #6 teresamendoza dedi: İşletim sistemini bedavaya kurabiliyoruz. İsterseniz OEM Key alıp da kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi nerede bedava ya insanlar neden o kadar para veriyor.
teresamendoza dedi: İşletim sistemini bedavaya kurabiliyoruz. İsterseniz OEM Key alıp da kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi nerede bedava ya insanlar neden o kadar para veriyor.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 19 Ocak 2021 #7 omuldur01 dedi: İşletim sistemi nerede bedava ya insanlar neden o kadar para veriyor. Genişletmek için tıkla... Bedava derken etkinleştirilmeden kuruluyor. OEM Key alıp etkinleştirebilirsiniz. Ayrıca hiç kimsenin işletim sistemine 1000TL vereceğini sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
omuldur01 dedi: İşletim sistemi nerede bedava ya insanlar neden o kadar para veriyor. Genişletmek için tıkla... Bedava derken etkinleştirilmeden kuruluyor. OEM Key alıp etkinleştirebilirsiniz. Ayrıca hiç kimsenin işletim sistemine 1000TL vereceğini sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Frei Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 69 19 Ocak 2021 #8 teresamendoza dedi: Bedava derken etkinleştirilmeden kuruluyor. OEM Key alıp etkinleştirebilirsiniz. Ayrıca hiç kimsenin işletim sistemine 1000TL vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... +
teresamendoza dedi: Bedava derken etkinleştirilmeden kuruluyor. OEM Key alıp etkinleştirebilirsiniz. Ayrıca hiç kimsenin işletim sistemine 1000TL vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... +