2.500 TL'lik sistem önerisi

Linkli olarak yukarıdaki gibi ekleme ve düzenli bir şekilde tekrar yapar mısınız? Ayın 29-30'u gibi gelir herhalde indirim o zaman alırım.

Düzenledim mesajı.

Teşekkürler, özel mesaj aracılığı ile (daha düzgün ve nitelikli) kusura bakma ama senide yordum Böyle şeylere çok önem veren biriyim

--
--
--
--
--
--

Toplam fiyat : -- bunun gibi bir şey...

- - - Güncellendi - - -

Düzenledim mesajı.

Konunun hepsini okudum ama yinede arkadaş istenilen ve kafasına yatan bir sistem bulamamış, memnun değil ayrıca tedirgin.

O arkadaş TXAA konusunda ısrar etmesezse ve R9 290'ın özel soğutmalı modellerinden alırsa çok iyi olacak onun için.

TXAA, candır Ya zaten R9 290 özel soğutmalı olanı beklesem de şuan referans tasarımı 1.100 TL civarı o da işte en az 1.300 TL ve üstü olacak. Yine bütçeyi aşıyor yani...

TXAA, candır Ya zaten R9 290 özel soğutmalı olanı beklesem de şuan referans tasarımı 1.100 TL civarı o da işte en az 1.300 TL ve üstü olacak. Yine bütçeyi aşıyor yani...
Olmaz hocam abartmayın, 10-20$ anca oynayacak yurt dışında; 10-20$ ne zamandan beri 200 lira ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…