2.500 TL'ye 2 adet gamepad önerisi

Bütçe
İki bin beş yüz TL
Super Nova'nın tipini beğenemedim hocam. 8BitDo Ultimate 2C nasıl bir gamepad? Alınmaya değer mi?

Nova 2 Lite ve Nova Lite alabilirsin. Bir üst ve bir alt modeller. Güzel karşılaştırma olur. İkisi de yeterince kaliteli zaten. Hikayeli oyun oynayan birisi için fazlası gereksiz. CoD Fortnite falan oynanacaksa o bütçelere çıkılmalı bence.

teşekkürler. secuzi 3601 nasıldır? gamepower force ile aynı ürün olduklarını okudum. bir secuzi bir nova 2 lite alarak hata mı yaparım?

teşekkürler. secuzi 3601 nasıldır? gamepower force ile aynı ürün olduklarını okudum. bir secuzi bir nova 2 lite alarak hata mı yaparım?
Hayır. Secuzi EasySmx X15 ve Gamepower Force'un fasonu bir fark yok. Kardeşim 1 buçuk senedir EasySmx olanını Fifada hayatsız gibi kullanıyor. Ona dayandıysa herkese dayanır

Teşekkürler. Secuzi 3601 nasıldır? Gamepower Force ile aynı ürün olduklarını okudum. Bir secuzi bir Nova 2 Lite alarak hata mı yaparım?

Yani secuzi almanın bir mantığı yok bence, secuzi zaten çoğu kişi tarafından bilinen ve alınan bir gamepad. Mantığının olmamasının sebebi de bu, karşılaştırmanın çok bir olayı kalmaz çünkü. Nova Lite çok bilinmiyor daha forumda. Nova Lite vs Nova 2 Lite çok daha faydalı bir karşılaştırma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…