Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.921 Makaleler 3 Çözümler 25 3 Mayıs 2025 #11 razonizma dedi: Hocam blue almak istiyorum ses benim için önemli ve sadece ses çıkarmasını değil tatmin edici bir seste olmasını istiyorum o yüzden blue tercih ettim. Genişletmek için tıkla... e-yooso Huano Blue Switch Z-94 Mekanik Klavye %90 Rainbow Işıklı Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları buna da bakabilirsin ama blue pek bir seçenek yok.
razonizma dedi: Hocam blue almak istiyorum ses benim için önemli ve sadece ses çıkarmasını değil tatmin edici bir seste olmasını istiyorum o yüzden blue tercih ettim. Genişletmek için tıkla... e-yooso Huano Blue Switch Z-94 Mekanik Klavye %90 Rainbow Işıklı Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları buna da bakabilirsin ama blue pek bir seçenek yok.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.135 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #12 razonizma dedi: Hocam karışık olmasın tek renk olsun bütçeyi bir miktar aşabilirsiniz sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aslında bütçe bayağı artıyor. Beğenmediyseniz Keycaps'de alabilirsiniz. Veya sesli switch yeterli,farklı alternatiflerde uygun derseniz atabilirim.
razonizma dedi: Hocam karışık olmasın tek renk olsun bütçeyi bir miktar aşabilirsiniz sorun yok. Genişletmek için tıkla... Aslında bütçe bayağı artıyor. Beğenmediyseniz Keycaps'de alabilirsiniz. Veya sesli switch yeterli,farklı alternatiflerde uygun derseniz atabilirim.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.370 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Mayıs 2025 #13 Basit bir hotswap klavye + aliexpressten güzel blue switchler alabilirsiniz.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.135 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #14 AliEgemen dedi: Basit bir hotswap klavye + aliexpressten güzel blue switchler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa o basit klavyeyide atıverin.
AliEgemen dedi: Basit bir hotswap klavye + aliexpressten güzel blue switchler alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa o basit klavyeyide atıverin.
razonizma Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 81 3 Mayıs 2025 #15 XPlasma dedi: Zahmet olmazsa o basit klavyeyide atıverin. Genişletmek için tıkla... Hotswap, keycaps nedir hocam pek bir bilgim yok.
XPlasma dedi: Zahmet olmazsa o basit klavyeyide atıverin. Genişletmek için tıkla... Hotswap, keycaps nedir hocam pek bir bilgim yok.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.774 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #16 XPlasma'nın önerdiği klavye iyidir.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.135 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #17 razonizma dedi: Hotswap, keycaps nedir hocam pek bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Keycaps = Tuş takımı Hotswap = Switchler çıkarabildiğiniz anlamına geliyor.
razonizma dedi: Hotswap, keycaps nedir hocam pek bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Keycaps = Tuş takımı Hotswap = Switchler çıkarabildiğiniz anlamına geliyor.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.273 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Mayıs 2025 #18 XPlasma dedi: Hotswap = Tuşları çıkarabildiğiniz anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Switch daha doğru olur hocam.
XPlasma dedi: Hotswap = Tuşları çıkarabildiğiniz anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Switch daha doğru olur hocam.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.135 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #19 Silinen üye dedi: Switch daha doğru olur hocam. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam. Sayfayi yenileyin. Dalgınlığıma gelmiş.
Silinen üye dedi: Switch daha doğru olur hocam. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam. Sayfayi yenileyin. Dalgınlığıma gelmiş.
razonizma Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 81 3 Mayıs 2025 #20 Bunlar gibi hocam attıklarım iyimidir? alınır mı? https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-kb870l-rgb-backlit-gaming-mekanik-klavye-blue-switch-beyaz-pm-HBC00006U37GF Inca IKG-453 Empousa 68 Red Switch Rgb Kablolu Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Inca IKG-453 Empousa 68 Red Switch Rgb Kablolu Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r86-umbra-beyaz-rainbow-red-switch-full-mekanik-klavye-gaming-klavye-oyuncu-klavye-turkce-p-HBCV00007GA69K?magaza=B%C4%B0OTECH%20B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR
Bunlar gibi hocam attıklarım iyimidir? alınır mı? https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-kb870l-rgb-backlit-gaming-mekanik-klavye-blue-switch-beyaz-pm-HBC00006U37GF Inca IKG-453 Empousa 68 Red Switch Rgb Kablolu Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Inca IKG-453 Empousa 68 Red Switch Rgb Kablolu Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r86-umbra-beyaz-rainbow-red-switch-full-mekanik-klavye-gaming-klavye-oyuncu-klavye-turkce-p-HBCV00007GA69K?magaza=B%C4%B0OTECH%20B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR