Alperen3446
Megapat
Daha fazla
Dostlar selam yaklaşık 9-10 senedir aynı G402'yi kullanıyorum her tarafı soyuldu ve makro tuşları çalışmadığı için değiştirmeye karar verdim. Son zamanlarda hafif farelerin çok popüler olduğunu gördüm ama arkadaşlarımda denediğimde nefret ettim (muhtemelen alışkanlıktan) o yüzden hafif bir fare almak istemiyorum. G402'nin net ağırlığını bilmiyorum ama internetten baktığımda 100-110 arasında değerler gördüm dolayısıyla bu civarlarda bir fare düşünüyorum. Kablolu ya da kablosuz olması çok önemli değil kaliteli ve uzun süre dayansın yeterli ekipmanları sık değiştirmeyi sevmiyorum tahmin edeceğiniz üzere. Biraz araştırdım tutuş şeklim claw grip diye geçiyor. Genel amaçlı kullanacağım aşırı rekabetçi oyun oynayan birisi değilim.
Aklımda hem beyaz olması, hem şekil olarak G402'ye benzemesi ve Logitech olmasından dolayı G502 X kablolu modeli tercih etmeyi düşünüyordum ama yine de bir tavsiyeniz varsa alabilirim.
Bütçem 2500 TL
Aklımda hem beyaz olması, hem şekil olarak G402'ye benzemesi ve Logitech olmasından dolayı G502 X kablolu modeli tercih etmeyi düşünüyordum ama yine de bir tavsiyeniz varsa alabilirim.
Bütçem 2500 TL