2.500 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2000-2500

MehmetSLH

Hectopat
Makaleler
1
Mekanik red Switch olursa çok iyi olur, bu bütçelerde alınabilecek en iyi klavye hangisi?

Bunu öneririm veya yukarıda atılan asus modelinide öneririm size kalmış hayırlı olsun.

Teşekkürler fakat ROG daha iyi olmaz mı yoksa para kaybı mı yani arada değecek fark var mı?

Bu mu daha iyidir yoksa Adata mı hocam ayrıca bilek desteği olması benim için önemli bir unsur belirtmeyi unutmuşum pardon.

Bana sorarsan Adata olan yani XPG switch olarak zaten Cherry MX kullanıyor, onun haricinde bilek desteği var. Ses açma, kısma tekerleği var. Bence XPG ama ASUS ROG'da baya iyi bilek desteği dışında.

Bana sorarsan Adata olan yani XPG Switch olarak zaten Cherry MX kullanıyor, onun haricinde bilek desteği var. Ses açma, kısma tekerleği var. Bence XPG ama ASUS ROG'da bayağı iyi bilek desteği dışında.

Hocam zaten klavyeyi mouse padin altına koyacağım bilek desteği pek bir işe yaramayacak olduğu için ASUS almaya karar verdim öğrendiğim kadarı ile parasını hak eden bir klavyemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…