2.500 TL'ye kadar klavye önerisi

sadrazam001

Femtopat
Daha fazla  
2500 TL kadar zorlayabilecegim bütçem var. Klavye arıyorum. Önerileriniz var mı? Mümkünse yurt dışı olmasın, bilindik markalar olsun.

Ben o paraya Razer Ornata V3 RGB aldım, gayet iyi. Yazılımı ile bir ton ışık oyunları vs de var. Işık parlaklığı da güzel. Çoğu kişi önermez, o paralara mekanik alın membran almayın der. Membran düşmanlığı var. Bunu da anlamıyorum. Razer dan önce kullandığım klavyeyi alalı 6 sene oldu, oda membran ve hala taş gibi çalışıyor, hiçbir arıza yapmadı.

Ben razer set yaptığım ve oynadığım oyunlara özel ışık efektleri yapıyor diye aldım. Mesela canın azalınca klavye kırmızıya dönüyor veya fortnite da fırtına içinde kalırsan klavye mora dönüyor filan.

Muhtemelen aynı paraya tonla mekanik klavye vardır ve bunlar daha performanslı daha kaliteli daha uzun ömürlüdür vs.

Ben bütçemi görsellikten ışık oyunlarından yana kullandım. Eğer niyetin buysa sana da tavsiye ederim.

Tek eksisi diyebileceğim özelliği anti-ghosting yok. En fazla 6 tuş algılıyor. Ama aynı anda 10 tuşa birden kim neden basar ki. 😅

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı