2.500 TL'ye mouse önerisi

Venusse

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 senedir Rival 3 kullanıyorum lakin artık çok deforme olduğu ve eskidiği için artık yeni bir mouse alma kararı verdim. Mouse tutuş şeklim her seferinde değişiyor o yüzden ne tarzda olduğu hiç önemli değil fakat büyük veya aşırı küçük olmaması çok önemli. Kablolu veya Kablosuz önemli değil aynı fiyata kablolu daha iyi performans verecekse kablolu alırım ama gönlüm az çok kablosuzdan yana. Yoğunlukla CS2 oynuyorum. Rekabetçi oyunlara kesinlikle uyumlu olacak bir mouse istiyorum. Kendinizin deneyimlediği mouse pad varsa yanında önerirseniz sevinirim.

Razer öneririm.
Arkadaşın önerdiği Viper V3 Hyperspeed'i kullanıyorum yaklaşık 5 aydır, memnunum hocam üzmüyor. Ben de sadece CS2 oynuyorum, Sens: 1.05 DPI: 1600 Faceit elo: 2240
Mousepad'im ise Razer Gigantus V2 Large.
Bu fiyat bandında alabileceğiniz gayet iyi bir mouse. Pil 45 gün kadar gidiyor. Şarj etmekten daha konforlu inanın. Alın bir 10'lu Energizer Max mouse bozulana kadar idare eder sizi.
Siz düşük sens oynuyorsanız belki Speed bir mousepad tercih edebilirsiniz çünkü benim mousepad Control+

Arkadaşın önerdiği Viper V3 Hyperspeed'i kullanıyorum yaklaşık 5 aydır, memnunum hocam üzmüyor. Ben de sadece CS2 oynuyorum, Sens: 1.05 DPI: 1600 Faceit elo: 2240
Mousepad'im ise Razer Gigantus V2 Large.
Bu fiyat bandında alabileceğiniz gayet iyi bir mouse. Pil 45 gün kadar gidiyor. Şarj etmekten daha konforlu inanın. Alın bir 10'lu Energizer Max mouse bozulana kadar idare eder sizi.
Beni doğruladığınız için teşekkür ederim.

Beni doğruladığınız için teşekkür ederim.
Nezaketiniz için ben teşekkür ediyorum hocam, razer haterları başlığı wraith fareleri ile doldurmadan kaçalım 😊
Hocam yanıtlarınız için teşekkürler. Razer'ı 3 yıl önce Rival 3ü almadan incelemiştim lakin çok ufak dedikleri için almamıştım(Hangi model olduğunu hatırlamıyorum). Bu mouse çok küçük değil dimi? Birde mousepad 90×40 önerebilirmisiniz şuanki mousepad'imde 3 yıllık sorunsuz ama illaki kirlendi 0dan tam performans alabilmek için ikisinide yenileyeceğim.

Ragnok firmasının şu şekilde fareleri var 200 TL arttırırsanız ve FPS oyunları oynuyorsanız bir göz atın.

Hocam yanıtlarınız için teşekkürler. Razer'ı 3 yıl önce Rival 3ü almadan incelemiştim lakin çok ufak dedikleri için almamıştım(Hangi model olduğunu hatırlamıyorum). Bu mouse çok küçük değil dimi? Birde mousepad 90×40 önerebilirmisiniz şuanki mousepad'imde 3 yıllık sorunsuz ama illaki kirlendi 0dan tam performans alabilmek için ikisinide yenileyeceğim.
Küçük değil hatta ağır olduğunu söyleyenler bile var. Fakat bu ağırlık öyle kullanımı engelleyecek bir ağırlık değil.

Ufak olarak nitelendirilen modeller o dönemde Cobra, Viper mini gibi modeller olabilir hocam. Benim el uzunluğum yaklaşık 19 cm, mouse tam oturuyor.
Mousepad olarak, eğer yüksek sens kullanıyorsanız control tercih edebilirsiniz
Razer Gigantus V2 XXL önerebilirim.
Düşük sens tercih ediyorsanız speed mousepad olarak Steelseries Qck Edge XL önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı