Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #11 Muhammet Dayı dedi: Sizin modelden bulamadım ama bu nasıldır XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... 1300-2000TL fiyat bandında önerilen bir klavye. İsterseniz ve beğendiyseniz alabilirsiniz.
Muhammet Dayı dedi: Sizin modelden bulamadım ama bu nasıldır XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... 1300-2000TL fiyat bandında önerilen bir klavye. İsterseniz ve beğendiyseniz alabilirsiniz.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #12 Muhammet Dayı dedi: Evet değmezmiş. Sizin modelden bulamadım ama bu nasıldır. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu bütçede alınabilecek en mantıklı klavyelerden. Eğer daha çok sessiz ve toka yatkın bir sesli Switch isterseniz attığım klavyenin brown Switch'li halini öneririm.
Muhammet Dayı dedi: Evet değmezmiş. Sizin modelden bulamadım ama bu nasıldır. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu bütçede alınabilecek en mantıklı klavyelerden. Eğer daha çok sessiz ve toka yatkın bir sesli Switch isterseniz attığım klavyenin brown Switch'li halini öneririm.
Muhammet Dayı Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Sistem Özellikleri - AMD RYZEN 5 7500F - ASUS B650M-R - Galax RTX 4070 - 32GB RAM 6000 MHZ Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #13 Büyük ihtimalle XPG'yi alacağım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.