Arkadaşlar yukarıda belirttiğim bütçeye bir sistem toplamayı düşünüyorum yaza kadar. Monitör, ekran kartı, işlemci, RAM, anakart, kasa ve güç kaynağı dahil olmak üzere tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şöyle bir sistem toplayabilirsiniz.
-G4560
-GTX 1050 Tİ
-MSI H110M Pro VDH
-8 GB 2400 Mhz RAM
-Corsair 100R
-High Power 500 W +80 Bronz
-Wiewsonic VX2276
HDD de dahil ise Toshiba P300.
Eğer bunu almaya karar verirsen, Sinerji ile iletişime geç, ya onlar toplasın sana göndersin ya da anakartı güncelleyip öyle yollasınlar.
Bu da olabilir:
Eyvallah kardeşim. Ama sanal'dan almak inan ki sinmiyor içime. 2.500 TL az bir miktar değil. Daha çok vatan gibi mağazalardan almayı planlıyorum. Ayrıca pentium işlemci pek içime sinmedi. Bir şeyler'den kısıp işlemciye'de yüklensek nasıl olur?
Eyvallah kardeşim. Ama sanal'dan almak inan ki sinmiyor içime. 2.500 TL az bir miktar değil. Daha çok vatan gibi mağazalardan almayı planlıyorum. Ayrıca pentium işlemci pek içime sinmedi. Bir şeyler'den kısıp işlemciye'de yüklensek nasıl olur?
Pentium G4560 ile i3 7100 arasında çok ama çok az %10 kadar performans farkı var. Buna rağmen i3'ün fiyatı iki katına yakın. İçine sinmemesinin tek sebebi psikolojik, sadece model ismi yüzünden.
Kardeşim şöyle bir sistem buldum ama nasıl olur :
Monitör ilavesi napalım artık onu'da halledecez bir şekilde. Ayrıca ekran kartını GTX 1060 olarak yapsam nasıl olur ?
Birde kardeşim sana bir şey danışayım. Şimdi ben telefon'da almam gerek maalesef ikisin'den birini kısacaz. Kısınca'da ikisin'den biri düşük bir modelli olacak. Onun yerine diyorum ki ikisinden birini mi alsam ? Öncelik pc'ye versem'de seneye'de telefon alsam diyorum. Çünkü yaz kısa 3 ay önümüz kış olunca evde oturup pc oynarım. Sen ne düşünüyorsun kardeşim bana biraz yardımcı olabilir misin?