Dostum o işlemci tabiri caizse küçük bir canavar. i3 7100 ile %10 performans farkı bulunuyor. Fakat i3 7100 bundan 2 kat pahalı. Tam bir F/P işlemcisi. En büyük artısı ise 1151 soket olduğu için ileride çok daha güçlü işlemcilere rahatça upgrade yapabilirsiniz.
Arkadaşlar son olarak böyle bir sistem topladım ve fiyat 2.577 TL. Sizce nasıl bir sistem olmuş? Darboğaz olur mu? Ve psu bu sistem yeterli midir? Birde son olarak monitör seçimim nasıl? Devri geçti mi bu modelin?
Sisteminiz iyi olmuş. G4560 GTX 1050TI ikilisi forumda çok fazla öneriliyor. Darboğaz olmayacaktır. 500W PSU yetecektir. Monitörünüz de 1ms 1080p iyi bir monitör ancak eski.
Bu monitör fena değil. Eğer 1ms-2ms takıntınız yoksa mantıklı bir seçim. Zaten inanılmaz bir fark yok. Viewsonic olan model de yine mantıklı bir seçim fakat yine de sana bir kaç uyarayım bu monitörle alakalı. Gidip gör ve al. Bu monitörler çerçevesiz gibi yapıldığı için ışık sızması olabiliyor. Sonra garantiyle uğraşırsınız. Ben de bu monitör bulunmakta. PHILIPS model de yine çerçevesiz ve şık bir monitör Viewsonic'den farklı olarak gövde metal zannedersem. Tek eksiği 2ms değil. Çerçevesiz bir model olduğu için gidip görün ve beğenirseniz alın.