2.500 TL'ye Sistem Toplama

RamsesJX

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2013
Mesajlar
568
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, internetimin sürekli kesilmesinden dolayı cevap atamazsam affola. Kendime 2.500 TL değerinde bir sistem toplamak istiyorum. Bunun içine monitör dahildir. Uzun zamandır araştırıyorum, fakat yine de tam bütçeye uyum sağlayamadım. Sizlerden ricam 2.500 TL bütçe ile bana ekran kartı, RAM, işlemci, anakart, kasa, güç kaynağı, monitör, Harddisk, DVD Writer, işlemci soğutcusu (ilerde overclock yapacağımdan eminim.) ve eğer bütçeye sığarsa SSD. Şimdiden yorumları bekliyorum, iyi geceler.



Bu gece tavsiye gelmeyecek herhalde, yarına bakarız artık :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok gece yarasası diye bilinen mevsres burada. Merak etme yarına bırakmam. :D

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
COOLER MASTER
HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
209,00 USD440,22 TL*330,16 TL
SANDISK
120GB Extreme Sata 3.0 SSD (Okuma 550MB / Yazma 510MB)
165,00 USD347,54 TL*260,65 TL
SAMSUNG
23'' S23B550V GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
269,00 USD566,59 TL*424,95 TL
ASUS
DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
32,00 USD67,40 TL*50,55 TL
Toplam (KDV Dahil):​
3.336,38 TL
*2.502,28 TL
 
Gece yarasası :) Çok teşekkür ediyorum. mevsres foruma yeni kayıt oldum, seni bir kaç sistem toplama konusunda da görmüştüm. Bütçeye tam oturuyor resmen :)


mevsres bu arada SSD'i çıkarıp artacak parayı ekran kartına yatırsak? SSD ilerde düşünebilirimde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan SSD alırsan. İleride ekran kartını yükselmek isteyince 2.el olduğu için zarar edeceksin. En iyisi, iyi bir ekran kartı al öncelikle. Daha sonra SSD alınır.
 
Evet bende karar kıldım, ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Yeni alacağım ekran kartı bu.

VATAN COMPUTER - ASUS - HD7970 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

Kafama takılan bir şey var, bu ekran kartının incelemelerinde çok büyük olduğu ve 3 slot yer kapladığından bahsediliyordu. Sizler eğer uygunsanız boyunu filan araştırıp benim alacağım kasaya uyup uymayacağına bakarmısınız ? Ben araştırdım boyutlarını lakin bulamadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı