MChose g75 pro öneririm.Merhaba bütçem maksimum 2.500TL ve güzel uzun süreli beni götürebilecek bir klavye almak istiyorum. Bu 2'si arasında kaldım. Hangisi daha iyi veya daha iyi diyebileceğiniz bir klavye var mı?
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Manyetik istiyorsan Mchose Ace 60 Pro al bende sipariş verdim yarın elimde olacak.Merhaba bütçem maksimum 2.500TL ve güzel uzun süreli beni götürebilecek bir klavye almak istiyorum. Bu 2'si arasında kaldım. Hangisi daha iyi veya daha iyi diyebileceğiniz bir klavye var mı?
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
MCHOSE G75 Pro öneririm.
Manyetik istiyorsan MCHOSE Ace 60 Pro al bende sipariş verdim yarın elimde olacak.
G75 Pro alabilirsiniz hocam hard FPS oynamıyorsanız öneririm G75 Proyu sesi ve keycapsleri muhteşem.Sizce daha mı iyi yoksa aynılar mı?
Sizce hangisi daha iyi?
G75 kafama yatmaya başladı hocam.Mchose G75 Pro %75 Cabbage Tofu Switch V3 Rgb Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Klavye - idefix
Mchose G75 Pro %75 Cabbage Tofu Switch V3 Rgb Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Klavye ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Mchose G75 Pro %75 Cabbage Tofu Switch V3 Rgb Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Klavye - idefix
Mchose G75 Pro %75 Cabbage Tofu Switch V3 Rgb Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Klavye ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Mekanik hocam G75.G75 kafama yatmaya başladı hocam.
Ayrıca 8kmı hocam.
Bunu öneririm:Merhaba bütçem maksimum 2.500TL ve güzel uzun süreli beni götürebilecek bir klavye almak istiyorum. Bu 2'si arasında kaldım. Hangisi daha iyi veya daha iyi diyebileceğiniz bir klavye var mı?
G75 kafama yatmaya başladı hocam.
Ayrıca 8kmı hocam.