2.500TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan teaz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 320
Bütçe
2500
Yani alma sebebiniz hafif olduğu için değil mi? Banada şuan V6 daha cazip geldi.
Evet hem hafif hem de piyasadaki en güçlü işlemcilerden birini ve en güçlü sensörü kullanıyor. 8000hz olmasının etkisini açıkçası ben hissiyat olarak hissettim. Çok iyi bir performansı var. Tüy gibi hafif.

Evet hem hafif hem de piyasadaki en güçlü işlemcilerden birini ve en güçlü sensörü kullanıyor. 8000hz olmasının etkisini açıkçası ben hissiyat olarak hissettim. Çok iyi bir performansı var. Tüy gibi hafif.
Çoğu kişi skatezlerine kötü demiş siz ne diyorsunuz?

Yani alma sebebiniz hafif olduğu için değil mi? Bana da şu an V6 daha cazip geldi.

Hocam neden herkes Scyrox taraftarı anlayamadım ama grip tape falan gerek yok diyosanız alın gecin pişman etmez. Claw gripse V8 veya VXE R1 Pro / Pro Max modelleri var palm gripse direk V6 alın.

Çoğu kişi skatezlerine kötü demiş siz ne diyorsunuz?

Yani 300 400 TL'ye çözülür dot skatezle ben öyle yaptım belki şansına iyisi gelir bana yere değen geldi mesela o yüzden dot skatez almak zorunda kaldım.

Scyrox V6 var bende fakat daha iyi secenekler var açıkçası. Scyrox'un kutu içeriği zayıf yedek skatez veya grip tape bulunmuyor 3K için biraz boş bir kutu içeriği. VXE R1 Pro veya Pro Max alabilirsin gayet iyi. Ayrıca Scyrox'da üretim hatasından dolayı skatezler yere sürtüyor o yüzden dot skatez alman gerek çünkü scyroxa özel skatez yoktu bildiğim kadarıyla. Eğer bütçe cıkarsa veya 2. el uyguna bulursan Lamzu fareler da iyidir.
Yedek skatez çıkıyor. Grip tape yok ve skatezler pek iyi değil haklısınız ancak bu bütçede VXE yüzüne bakılmaz şuan olsam Fantech Helios II Pro alır geçerdim.

Scyrox V6 aldım dot skatezle bi bakacağım benden sonra mouse araştıranlar belki yararlanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı