Cart curt gibi sorunlar çıkabilir. Sadece önerdim. Ne düşünüyorsunuz?Ekran kartına dikkat edin mining yapılmış olabilir ben güvenmedim alttaki açıklamayı okuduktan sonra.
Sağ olun hocam.Şimdi iyi olmuş hocam. Elinize sağlık
Biliyorum, bazılarına da vergi yok diyorlar da ona göre önerdim.Ellerine sağlık, güzel olmuş. Ancak Aliexpress'de bolca vergi var, umarım hatırlamışsındır =)
Cart curt gibi sorunlar çıkabilir. Sadece önerdim. Ne düşünüyorsunuz?
@letmenow komik olan nedir?
@letmenow sen sıkıntılı misin adamım?
@Samotne Ciasteczka
@Mithat Berhan
Hocam 2. sayfada ki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizin ki sadece ekran kartı iyi. H55 O.C yapılmıyor. İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum.
Yenilendi.
X3440.
GTX 970.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
8 GB RAM 1333MHz.
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
H55'ler OC yapılıyor.H55 Anakartla yapılmıyor oc dostum max 2.7 2.8 çıkarsın.
Merhabalar konu aceleye geldiği için kötü sistem toplamışım kusura bakmayın. Kökten değiştirdim sistemi ve F/P oldu.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931
SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Apacer Panther Black-Silver 8GB (1x8GB) 3000Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram (EK.08G2Z.GJF) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Patriot P210 SATA 3 256GB SSD 2.5 Inch P210S256G25 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Patriot P210 SATA 3 256GB SSD 2.5 Inch P210S256G25 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
2.7k aşarak F/P sistem oldu. Kasa ve PSU değişebilir.Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sizin ki sadece ekran kartı iyi. H55 O.C yapılmıyor. İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum.
Yenilendi.
X3440.
GTX 970.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
8 GB RAM 1333MHz.
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
H55'ler gayette OC yapılıyor sadece kötü H55'ler OC yapılmıyor. Yanlış bilgi. Donanım arşivi örnek olarak 4.0GHz'e OC yaptı.
H55'ler OC yapılıyor.
Sadece ASUS ve Gigabyte'nin OC yapılıyor diye biliyorum. Foxconn, Afox gibi markalarda OC yapılmıyor.
Hocam 600TL'ye RX 470 çok ucuz, tarihi 03 Nisan yani 7 aylık, adam sahibinden hesabını o ilanı açarken oluşturmuş başka hiçbir şeyi yok ve çok az bilgi vermiş. Dolandırıcı olma ihtimali yüksek.
Hocam GTX 970 kart arızalı. Açıklamasını okumadınız herhalde. Ve GTX 970'lerde 3.5GB VRAM hatası vardı.