2.600 TL Bütçe ile Sistem Tavsiyesi

2600 e çok daha iyi sistem toplanabilir .
O halde sizde bir tavsiyede bulunun.

Anakartı M5A97 EVO yapmalısın kardeşim. Ekran kartını bununla değiştir. Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Uyumlu kardeşim. Sıkıntı yok. Önerimi dikkate al.
Teşekkür ederim dikkate aldığın için, Fakat Gigabyte donanımsal olarak daha bi dolu geldi bana. Ekran kartı ise monitör almasaydım önerdiğiniz ekrankartını alma imkanım olurdu fakat diğer parçalarıda pek düşürmek istemiyorum.

O halde sizde bir tavsiyede bulunun.

Teşekkür ederim dikkate aldığın için, Fakat Gigabyte donanımsal olarak daha bi dolu geldi bana. Ekran kartı ise monitör almasaydım önerdiğiniz ekrankartını alma imkanım olurdu fakat diğer parçalarıda pek düşürmek istemiyorum.
O zaman ekran kartı olarak bunu alabilirsin. Asus Gtx760 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
SAPHIRE' yi asla tercih etme.

İşlemciniz Rahatlıkla Uyar ama Size bu Msi 970A-G43 Amd 970+Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar OC Genie II Özelliği Mevcut Anakartı Tavsiye Ediyorum.
Overclock'tan anlamıyorum açıkcası, Benim işlemciyle uyumlu olması yeterli olucaktır. Teşekkür ederim

Tercih etmememin sebebi nedir peki daha önce kullandınız mı?, Tecrübe ettiğiniz bir kart veya marka'mıdır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı