ghostkadir33 Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #1
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Mayıs 2020 #2 Hayır. Yanlış voltaj gösteriyor sanırım. Alttaki PSU voltajlarına bir baksanıza. Kafayı yemiş.
ghostkadir33 Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hayır. Yanlış voltaj gösteriyor sanırım. Alttaki PSU voltajlarına bir baksanıza. Kafayı yemiş. Genişletmek için tıkla... Benim PSU'nun kabloları bütün kabloları kesilmişti be başka bir PSU'dan kablo kesip ekledim acaba ondan olabilir mi?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hayır. Yanlış voltaj gösteriyor sanırım. Alttaki PSU voltajlarına bir baksanıza. Kafayı yemiş. Genişletmek için tıkla... Benim PSU'nun kabloları bütün kabloları kesilmişti be başka bir PSU'dan kablo kesip ekledim acaba ondan olabilir mi?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Mayıs 2020 #4 PSU voltajları böyle olsa sistem hayatta açılamazdı. Kablo değiştirmeyi düzgün yaptıysanız bir şey olmaz.
PSU voltajları böyle olsa sistem hayatta açılamazdı. Kablo değiştirmeyi düzgün yaptıysanız bir şey olmaz.
ghostkadir33 Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: PSU voltajları böyle olsa sistem hayatta açılamazdı. Kablo değiştirmeyi düzgün yaptıysanız bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kabloların hepsini doğru renkte bağladım bazen oyun oynarken PC kapanıyordu ondan olabilir mi acaba?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: PSU voltajları böyle olsa sistem hayatta açılamazdı. Kablo değiştirmeyi düzgün yaptıysanız bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kabloların hepsini doğru renkte bağladım bazen oyun oynarken PC kapanıyordu ondan olabilir mi acaba?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Mayıs 2020 #6 Doğru renklere bağladıysanız sorun yok ama nasıl kablolar bağladınız? PSU kablolarının taşıyabildiği bir akım var.
Doğru renklere bağladıysanız sorun yok ama nasıl kablolar bağladınız? PSU kablolarının taşıyabildiği bir akım var.
ghostkadir33 Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #7 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Doğru renklere bağladıysanız sorun yok ama nasıl kablolar bağladınız? PSU kablolarının taşıyabildiği bir akım var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı bir arkadaşımdan yardım almıştım PSU'yu test edebileceğim bir uygulama var mı acaba?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Doğru renklere bağladıysanız sorun yok ama nasıl kablolar bağladınız? PSU kablolarının taşıyabildiği bir akım var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı bir arkadaşımdan yardım almıştım PSU'yu test edebileceğim bir uygulama var mı acaba?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Mayıs 2020 #8 OCCT ile power testi yapabilirsiniz.
ghostkadir33 Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #9 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: OCCT ile Power testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: OCCT ile Power testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Testi başlatır başlatmaz PC reset attı. Son düzenleme: 16 Mayıs 2020
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: OCCT ile Power testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: OCCT ile Power testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Testi başlatır başlatmaz PC reset attı.