2-8 arasında yapılan indirmeler kotaya işler mi?

Görkem S.

Kilopat
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıcısıyım. Paketim 50 GB 24Mbps. Şu anda 68 GB internet kullanmışım. Şimdi ben bugün gece 2 ve 8 arasında oyun indireceğim. Kota 100 GB olmaz değil mi? Kimisi işliyor diyor kimisi işlemiyor diyor. Kesin bir bilgi verebilir misiniz?

Kota dediğiniz sınırlı internet ise işler. Eğer hız düşürme işlemi olan kota (AKK) den bahsediyorsanız AKK kalktı.

Kota dediğiniz sınırlı internet ise işler. Eğer hız düşürme işlemi olan kota (AKK) den bahsediyorsanız AKK kalktı.
Yalnız AKK dediğniz şey Adil Kullanım Kotası. Sizin dediğiniz ise AKN. En azından ben böyle biliyorum.

Yani benim kullandığım kota şu anda 68 GB ise gece indirme yaptığım zaman 100 GB yi aşabilecek? Ama herkes gece 2 ve 8 arasında istediğniz kadar indirebilirsiniz diyordu.

Benim paketim bu. Şunu demek istiyorum. Resimde gördüğünüz gibi benim paketimin 50 GB kotası var. Ben bu kotanın 68 GB'sini kullandım. Yani kotayı aştım. Bugün gece 2 ve 8 arasında 20 GB'lik bir oyun indirsem kotamın kullanılmış olan kısmı 88 GB mi olur, yoksa 68 GB de mi kalır?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    5,5 KB · Görüntüleme: 89
88 olur, gece 2-8 uygulaması sadece AKN varken, AKN kullanıcılarını ilgilendiren bir olay idi. Sizinki kota. Kota işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…