2 217854 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #71 Kastor dedi: Adamlarda para bol tabii. Genişletmek için tıkla... Hele o katar var ya, herifler hayatı yaşıyor En fakirin altında en kral BMW var.
Kastor dedi: Adamlarda para bol tabii. Genişletmek için tıkla... Hele o katar var ya, herifler hayatı yaşıyor En fakirin altında en kral BMW var.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 8 Şubat 2021 #72 O parayı istesek biz de çıkartırız ama gayret yok. Kastor dedi: Adamlarda para bol tabii. Genişletmek için tıkla...
O parayı istesek biz de çıkartırız ama gayret yok. Kastor dedi: Adamlarda para bol tabii. Genişletmek için tıkla...
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 8 Şubat 2021 #73 Krieger45 dedi: O parayı istesek biz de çıkartırız ama gayret yok. Genişletmek için tıkla... Hocam en son Doğu Akdeniz'de doğalgaz bulmuştuk. Hala ses seda yok o meseleden.
Krieger45 dedi: O parayı istesek biz de çıkartırız ama gayret yok. Genişletmek için tıkla... Hocam en son Doğu Akdeniz'de doğalgaz bulmuştuk. Hala ses seda yok o meseleden.
Colonel Miller Hectopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Moscow Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #74 Süper güç olurduk Allah'ın izni ile hedef 2023.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 8 Şubat 2021 #75 Kastor dedi: Hocam en son Doğu Akdeniz'de doğalgaz bulmuştuk. Hala ses seda yok o meseleden. Genişletmek için tıkla... Ruslar olmasa her şey netleşir de işte tabi bir de palikaryalar.
Kastor dedi: Hocam en son Doğu Akdeniz'de doğalgaz bulmuştuk. Hala ses seda yok o meseleden. Genişletmek için tıkla... Ruslar olmasa her şey netleşir de işte tabi bir de palikaryalar.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #76 Krieger45 dedi: Hocam, dinle yönetilmek sanıldığı kadar kötü değildir. Örneğin: Suudi Arabistan yakın zamanda robot şehir kuracaklar. Artık eskisi yobaz değiller herifler. Geçen sene hatta kadın büyükelçi atadılar. Kral selman reformları var ülkesi için. Genişletmek için tıkla... Hayır epey bir kötü. Bakın bakalım hangi kadının ne hakkı var Arabistan'da veya osmanlıda hangi kadının söz hakkı vardı? Devletin dini adalettir.
Krieger45 dedi: Hocam, dinle yönetilmek sanıldığı kadar kötü değildir. Örneğin: Suudi Arabistan yakın zamanda robot şehir kuracaklar. Artık eskisi yobaz değiller herifler. Geçen sene hatta kadın büyükelçi atadılar. Kral selman reformları var ülkesi için. Genişletmek için tıkla... Hayır epey bir kötü. Bakın bakalım hangi kadının ne hakkı var Arabistan'da veya osmanlıda hangi kadının söz hakkı vardı? Devletin dini adalettir.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 8 Şubat 2021 #77 Adem Yıldız_ dedi: Hayır epey bir kötü. Bakın bakalım hangi kadının ne hakkı var Arabistan'da veya osmanlıda hangi kadının söz hakkı vardı? Devletin dini adalettir. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız kadın konusunda .
Adem Yıldız_ dedi: Hayır epey bir kötü. Bakın bakalım hangi kadının ne hakkı var Arabistan'da veya osmanlıda hangi kadının söz hakkı vardı? Devletin dini adalettir. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız kadın konusunda .
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #78 Krieger45 dedi: Hocam haklısınız kadın konusunda. Genişletmek için tıkla... Dostum 21.yüzyıl da şeriatla yönetilen ülkeden hayır gelmez. Bir tane güçlü bir müslüman ülke göstermezsin bana şu an.
Krieger45 dedi: Hocam haklısınız kadın konusunda. Genişletmek için tıkla... Dostum 21.yüzyıl da şeriatla yönetilen ülkeden hayır gelmez. Bir tane güçlü bir müslüman ülke göstermezsin bana şu an.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #79 Türkiye daha kotu bir yee olurdu…
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 8 Şubat 2021 #80 Adem Yıldız_ dedi: Dostum 21.yüzyıl da şeriatla yönetilen ülkeden hayır gelmez. Bir tane güçlü bir müslüman ülke göstermezsin bana şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef öyle.Benim demek istediğim teokratik yönetim sanıldığı kadar kötü değil manasında. Zaten şu an Müslüman ülkeleri sebebi bu bağnazlık,bir zamanlar Batı'ya eğitim veren insanlar şimdi tam tersini yaşıyor.
Adem Yıldız_ dedi: Dostum 21.yüzyıl da şeriatla yönetilen ülkeden hayır gelmez. Bir tane güçlü bir müslüman ülke göstermezsin bana şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef öyle.Benim demek istediğim teokratik yönetim sanıldığı kadar kötü değil manasında. Zaten şu an Müslüman ülkeleri sebebi bu bağnazlık,bir zamanlar Batı'ya eğitim veren insanlar şimdi tam tersini yaşıyor.