Satıldı 2 adet 1 TB harddisk

Makaleler
15
Arkadaşlar ürünlerim temiz, ilk 3 sene haftasonları kullandım. Kullandım derken insan gibi girip 2-3 saat oyun oynadım fazla değil. Bu son 2 sene yani COVID zamanında gene aynı şekil 4-5 saat kullandım. Isınmadı, ikisi ayrı yerlerdeydi kasada. Sallanmadı veya hareket ettirilmedi. Düzenli olarak birleştirme yaptım. Kozmetiği vs. 10/10 zaten. Bad sector yok. Okuma yazma düşmesi falan yok. Tam SATA 3 uyumlu. Her türlü veri depolama veya oyun gibi şeylere hazır. Ses çıkarmaz titreşim yapmaz yapsa da normal titreşim. Bozukluk falan yok anladınız zaten demek istediğimi.

İlanlar;

WD: Çok Temiz 1TB Harddisk - Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 915210276

Seagate: Tertemiz 1TB Harddisk - Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 915212368

Az pazarlık olur, 870 Evo alacağım için satılıktır. Malımdan memnunum yoksa satmazdım.

İletişim için ilanlardan mesaj kısmına veya buraya yazabilirsiniz, telefonlara her zaman cevap veremeyebilirim (iş yüzünden).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…