Satıldı 2 adet 1 TB harddisk

Makaleler
15
Arkadaşlar ürünlerim temiz, ilk 3 sene haftasonları kullandım. Kullandım derken insan gibi girip 2-3 saat oyun oynadım fazla değil. Bu son 2 sene yani COVID zamanında gene aynı şekil 4-5 saat kullandım. Isınmadı, ikisi ayrı yerlerdeydi kasada. Sallanmadı veya hareket ettirilmedi. Düzenli olarak birleştirme yaptım. Kozmetiği vs. 10/10 zaten. Bad sector yok. Okuma yazma düşmesi falan yok. Tam SATA 3 uyumlu. Her türlü veri depolama veya oyun gibi şeylere hazır. Ses çıkarmaz titreşim yapmaz yapsa da normal titreşim. Bozukluk falan yok anladınız zaten demek istediğimi.

İlanlar;

WD: Çok Temiz 1TB Harddisk - Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 915210276

Capture.PNG

Seagate: Tertemiz 1TB Harddisk - Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 915212368

2.PNG

Az pazarlık olur, 870 Evo alacağım için satılıktır. Malımdan memnunum yoksa satmazdım.

İletişim için ilanlardan mesaj kısmına veya buraya yazabilirsiniz, telefonlara her zaman cevap veremeyebilirim (iş yüzünden).

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı