3 LHR kart aldınız, 1 ay sonra dur bakayım şunu nasıl kaldırıyolar muhabbetine girip kartı patlatmak var. Üstteki arkadaşın dediği gibi NVIDIA yeni zulüm bir driver üstünde çalışıyor olabilir; kripto para kendi başına bir risk teşkil ediyor, daha fazla risk almayın 2 tane LHR'siz alıp devam edin derim. Bol kazançlar, gelecek Ethereum'un (YTD)
2 adet LHR siz 61x2=122 MH/s
3 adet LHR li 30x3=90 MH/s (Ethash)
Enerji sarfiyatı bakımından da 2 kart daha mantıklı. OC ile performansda arttırılır.
Her türlü lhrsiz yani.
2 adet LHR siz 61x2=122 MH/s
3 adet LHR li 30x3=90 MH/s (Ethash)
Enerji sarfiyatı bakımından da 2 kart daha mantıklı. OC ile performansda arttırılır.
Her türlü lhrsiz yani.
LHR Lİ 3060 Tİ 41 mh hocam LHR siz 3060 Tİ 60 mh geçemez.
Açıkcası 16 kartımdan 3 tanesi LHR li önce lhr siz seti dizdim şimdi LHR olanları diziyorum bende 3 adet 3060 Tİ Lhr kullanıyorum kısaca şöyle açıklayayım devamını da LHR kart alacaksanız daha makul bir yatırım olur neden derseniz bugün itibariyle %70 açık ancak 2 gün sonra %80 veya %100 lhr kaldırılır ise siz daha kârlı olursunuz hocam şuanki performansıda günü çıkarıp kar bırakacak düzeyde birde ileride ikinci el olarak satmak isterseniz oyuncu veya maden için pek farkı olmayacağından birim fiyatı daha düşük olan ürünü daha az zarar ile satmak daha kolay olur tabi bunların hepsi benim düşüncem yatırım tavsiyesi değildir.