FiratGorduk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, sistemim için 2 adet 9 cm RGB fan arıyorum ancak hiç bulamadım. Öneri yapabilecek var mıdır?
Merhabalar, sistemim için 2 adet 9 cm RGB fan arıyorum ancak hiç bulamadım. Öneri yapabilecek var mıdır?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Mayıs 2021 #2 9 cm'lik RGB fan üretildiğini sanmıyorum. Kasanız 12 cm desteklemiyor mu?
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 22 Mayıs 2021 #3 12 cm ile 14 cm arasında değişiyor RGB fanlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
12 cm ile 14 cm arasında değişiyor RGB fanlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 22 Mayıs 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: 9 cm'lik RGB fan üretildiğini sanmıyorum. Kasanız 12 cm desteklemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com 9,2 varmış hocam. Ama bu para verilmez.
ItsAllGoodman dedi: 9 cm'lik RGB fan üretildiğini sanmıyorum. Kasanız 12 cm desteklemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com 9,2 varmış hocam. Ama bu para verilmez.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Mayıs 2021 #5 SALOOWEN dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com 9,2 varmış hocam. Ama bu para verilmez. Genişletmek için tıkla... 9 cm'lik yere sığmaz sanırım. 92 mm olanlar genelde CPU fanı oluyor. Statik basıncı baya iyiymiş bu arada, çoğu 12 cm'lik fanı tokatlar. Bu da CPU fanı olduğunu hemen hemen kanıtlıyor.
SALOOWEN dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com 9,2 varmış hocam. Ama bu para verilmez. Genişletmek için tıkla... 9 cm'lik yere sığmaz sanırım. 92 mm olanlar genelde CPU fanı oluyor. Statik basıncı baya iyiymiş bu arada, çoğu 12 cm'lik fanı tokatlar. Bu da CPU fanı olduğunu hemen hemen kanıtlıyor.
FiratGorduk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #6 Çok teşekkür ederim yorumlar için, kasamın egzoz fanı olarak kullanacaktım ancak kasam 9 cm destekliyor :/ RGB olmasını istemiştim
Çok teşekkür ederim yorumlar için, kasamın egzoz fanı olarak kullanacaktım ancak kasam 9 cm destekliyor :/ RGB olmasını istemiştim