Burak Tekcan Kilopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar ben yakında 2 adet Evga GTX 970 SuperClocked alıcam bunları SLİy apıcam bunun yanında 3 adet asus MX279H alıcam ben bu iki ekran kartını bu 3 monitöre nasıl takabilirim lütfen yardımcı olun ?
Arkadaşlar ben yakında 2 adet Evga GTX 970 SuperClocked alıcam bunları SLİy apıcam bunun yanında 3 adet asus MX279H alıcam ben bu iki ekran kartını bu 3 monitöre nasıl takabilirim lütfen yardımcı olun ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Kasım 2014 #2 Üç monitörü herhangi bir karta bağlayabilirsiniz.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #3 NVIDIA Surround ile mümkün.
Burak Tekcan Kilopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #4 HighPixel dedi: NVIDIA Surround ile mümkün. Genişletmek için tıkla... Bunu Öğrenmek istiyorum bunu anlatan bir video varmı acaba ?
HighPixel dedi: NVIDIA Surround ile mümkün. Genişletmek için tıkla... Bunu Öğrenmek istiyorum bunu anlatan bir video varmı acaba ?
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #5 Burak Tekcan dedi: Bunu Öğrenmek istiyorum bunu anlatan bir video varmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Şunu seçtim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burak Tekcan dedi: Bunu Öğrenmek istiyorum bunu anlatan bir video varmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Şunu seçtim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et