Painbot Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 1.213 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #11 Merhaba, komple sistemi(1) almak istiyorum. f.hatay25@gmail.com adresinden iletişim kurabiliriz. Son düzenleme: 15 Haziran 2020
BİM Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 2 15 Haziran 2020 #12 Elasmotherium dedi: Anakart ve güç kaynağı için biriyle anlaştık hocam Merhaba hocam, güncellendi bazı ürünler bakın isterseniz önce, sonra konuşalım. Genişletmek için tıkla... Ram ve ekran kartını düşünüyordum ama hayırlısı olsun. Teşekkürler iyi satışlar.
Elasmotherium dedi: Anakart ve güç kaynağı için biriyle anlaştık hocam Merhaba hocam, güncellendi bazı ürünler bakın isterseniz önce, sonra konuşalım. Genişletmek için tıkla... Ram ve ekran kartını düşünüyordum ama hayırlısı olsun. Teşekkürler iyi satışlar.
E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 15 Haziran 2020 #13 arm1 dedi: HD7850'e talibim mail adresim; 3dgamertr@gmail.com. Genişletmek için tıkla... O ürün için 2 kişi var hocam sırada. 2 side almazsa size dönerim inşallah. Painbot dedi: Merhaba, komple sistemi(1) almak istiyorum. f.hatay25@gmail.com adresinden iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Mail attım. Son düzenleme: 15 Haziran 2020
arm1 dedi: HD7850'e talibim mail adresim; 3dgamertr@gmail.com. Genişletmek için tıkla... O ürün için 2 kişi var hocam sırada. 2 side almazsa size dönerim inşallah. Painbot dedi: Merhaba, komple sistemi(1) almak istiyorum. f.hatay25@gmail.com adresinden iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Mail attım.
Cem KARADEMİR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sınıf Öğretmeni 24 Haziran 2020 #14 Komple Set (1) için anlaşmıştık arkadaşla. Alışveriş tamamlandı. Kasayı çok güzel paketlemiş. Buradan teşekkürlerimi sunarım. @Elasmotherium
Komple Set (1) için anlaşmıştık arkadaşla. Alışveriş tamamlandı. Kasayı çok güzel paketlemiş. Buradan teşekkürlerimi sunarım. @Elasmotherium